Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Megéri törödnöm vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsazsa92 kérdése:

Mit tegyek? Megéri törödnöm vele?

Figyelt kérdés
Először is:leszbi téma.van egy csak aki 9 évvel idősebb tölem,én 20 vagyok,tehát mindketten csajon vagyunk.1héten keresztül találkoztunk úgymond rendszeresen Bp.-en 2naponta,ő se meg én ae bp-ek vagyunk,csak neki itt szokott dolga lenni,èn meg itt tanulok.már volt minden köztünk,de a 2. Hét ahogy elkezdődött már alig beszélúnk,ő munkára hivatkozik,én meg tanulok,de ha kell ink. Nem megyek suliba,tökre hiányzik,ö meg kb leszar,én ezt érzem,pedig mondogatja h menyire hiányzok nekk stb.elvileg komoly kapcsiról beszéltúnk az elején.segítsetek,nem tudom mi tévö legyek.hagyjam? Vagy teperjek?ha kell még info írok.köszj előre is.

2012. szept. 26. 18:22
1 2
 1/12 MadameViciouse ***** válasza:

Arra van időnk amire szakítani szeretnénk.

Ha annyira érdekelnéd szerintem tenne lépéseket.Ha már az elején ilyen milyen lesz később.

Még most vagy a legizgibb, friss hús, dúl a love és máris nem ér rá?

Nekem ez furcsa.

De minden ember más , ki tudja mi jár a fejében :)

2012. szept. 26. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló jól beszél, nekem is ezek a dolgok jutottak eszembe.
2012. szept. 26. 18:31
 3/12 A kérdező kommentje:
dettó én is erre gondoltam,köszi az infót.vhogy tudtam az elején h a nyilassal(horoszkóp) ismét ráb*****ok.-"-
2012. szept. 26. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:

OFF: Ilyen ez a popszakma :D Én tudom,hogy nekem a legszarabb,ha vízöntő lánnyal jövök össze még is valamiért másodszorra követtem el ugyanazt a hibát.Valahogy vonz a személyiségük egy része..de a másik felük meg teljesen az ellentettem..

ON: Egyszerűen te nem jöttél be neki,szerintem eléggé nyilvánvaló.Csak nem akarja megmondani,hogy ez nem jött össze. 18/F

2012. szept. 27. 16:35
 5/12 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem hogy mi a horoszkópod, kérdező? :)

Elég nyilas viselkedésnek tűnik, de talán beijedt a korkülönbségtől és nem meri elmondani, mert fél, hogy megbánt. Az is elég nyilas...

Ő már dolgozik, független, te meg még tanulsz... de lehet hogy tévedek, ez csak egy lehetőség.

2012. szept. 27. 17:26
 6/12 A kérdező kommentje:

szűz a horoszkópom....megkérdeztem tőle,h baj e a korkülönbség,azt mondta h nem.

mondtam neki h ha vmi nem oké,akkor állítsa le a dolgot,de azt mondta minden ok..!hát kapja be részemről:@

ma meg azt írta,miután ÉN írtam rá mert ő baszott volna állítom,h családi gondok vannak,majd rám ír,bassza meg!!

2012. szept. 27. 18:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Öcsém, mindenki a nyilasokkal szívja meg...anno énis nyilasba szerettem bele, hát kár volt xDDD a mérlegek a jók :))

Egyébként, lehet ott rontottad el, hogy engedtél mindent neki (legalábbis a "volt minden köztünk"ből erre következtetek), és így már lehet megkapta amit igazándiból akart :SS

2012. szept. 27. 19:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Besz@rás! Én is egy nyilasba vagyok beleesve, de ez most mellékes. Nem kell mindjárt rosszra gondolni szerintem, mert tényleg vannak korlátok, pl, hogy messze laktok egymástól, és más a napi beosztásotok. Ha ő melózik, akkor nem szaladgálhat csak úgy, pláne, ha valami stresszes melója van. Írtad, hogy azt mondja, hogy hiányzol neki, akkor lehet, hogy úgy is van. Nem mindenki olyan természetű, hogy lángoló érzelmek egyből. Tény, ha túl vagytok már a testi dolgokon, akkor lehet, hogy már nem motiválja annyira a dolog. Lehet, hogy melóból nem tud hívni, hogy a kollégák nehogy megtudják, hogy leszbi, otthonról pedig, ha nem egyedül él megintcsak ez okból nem hívogathat. Szerintem vegyél vissza a tempóból, hagyd, hogy ő keressen, lehet, hogy betojt egy kicsit, és nem tudja hová tenni az érzelmeit. Minden kapcsolat nagy érzelmi hullámzással jár, és ezt mindenki máshogy emésztgeti.
2012. szept. 27. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is egy nyilasért vagyok oda, és leszar, pedig tök jól indultak a dolgok...

Kérdező, sajnállak. Próbáljátok személyesen megbeszélni a dolgokat, ha pedig nem látod rajta a hajlandóságot, felejtsd el. :S

2012. szept. 28. 06:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mindegyikben találtam vmi érdekeset és igazat.rengeteget agyaltam.és már túl vagyok rajta vmilyen szinten,mostmár inkább csak gyűlölet gyűlik bennem iránta,szten fészről is tiltom.
2012. szept. 28. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!