Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megéri törödnöm vele?
Arra van időnk amire szakítani szeretnénk.
Ha annyira érdekelnéd szerintem tenne lépéseket.Ha már az elején ilyen milyen lesz később.
Még most vagy a legizgibb, friss hús, dúl a love és máris nem ér rá?
Nekem ez furcsa.
De minden ember más , ki tudja mi jár a fejében :)
OFF: Ilyen ez a popszakma :D Én tudom,hogy nekem a legszarabb,ha vízöntő lánnyal jövök össze még is valamiért másodszorra követtem el ugyanazt a hibát.Valahogy vonz a személyiségük egy része..de a másik felük meg teljesen az ellentettem..
ON: Egyszerűen te nem jöttél be neki,szerintem eléggé nyilvánvaló.Csak nem akarja megmondani,hogy ez nem jött össze. 18/F
megkérdezhetem hogy mi a horoszkópod, kérdező? :)
Elég nyilas viselkedésnek tűnik, de talán beijedt a korkülönbségtől és nem meri elmondani, mert fél, hogy megbánt. Az is elég nyilas...
Ő már dolgozik, független, te meg még tanulsz... de lehet hogy tévedek, ez csak egy lehetőség.
szűz a horoszkópom....megkérdeztem tőle,h baj e a korkülönbség,azt mondta h nem.
mondtam neki h ha vmi nem oké,akkor állítsa le a dolgot,de azt mondta minden ok..!hát kapja be részemről:@
ma meg azt írta,miután ÉN írtam rá mert ő baszott volna állítom,h családi gondok vannak,majd rám ír,bassza meg!!
Öcsém, mindenki a nyilasokkal szívja meg...anno énis nyilasba szerettem bele, hát kár volt xDDD a mérlegek a jók :))
Egyébként, lehet ott rontottad el, hogy engedtél mindent neki (legalábbis a "volt minden köztünk"ből erre következtetek), és így már lehet megkapta amit igazándiból akart :SS
Én is egy nyilasért vagyok oda, és leszar, pedig tök jól indultak a dolgok...
Kérdező, sajnállak. Próbáljátok személyesen megbeszélni a dolgokat, ha pedig nem látod rajta a hajlandóságot, felejtsd el. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!