Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri küzdeni? Lenne esélyem? Ennyire a kort nézik a lányok?
Nem tudom, hogy megéri-e küzdeni, ez csak tőled függ.
De szerintem egy 16 éves lány szemében egy 13 éves fiú még gyerek. Tizenévesen sokkal de sokkal inkább számít akár még 3 év különbség is, mint huszonévesen vagy még később. Mondjuk abból amit írsz, tényleg az jön le, hogy elég éretten állsz a dologhoz, de a lánynak kell eldöntenie, hogy el tudja-e fogadni vagy sem.
Aranyos nagyon ez a kérdés :) (nem bántásból..)
Sajnos egy 16 éves lány tényleg gyereként látt téged. Ő már középsulis, te még általánosba jársz. Én biztos vagyok benne, hogy a lány kínosnak érezné a kapcsolatott, így meg nem érdemes beleugrani. Később annyira már nem fog számítani ez a három év, de most még nagyon más szinten vagytok, fejlődésben, gondolkodásban, tervekben (míg ő esteleg egyetemre készül, te középsuliba..). Barátok viszont lehetek.
Első hozzászóló vagyok.
"Biztos vagyok benne, hogy érez irántam valamit de a kor miatt nem tudja eldönteni."
Abból amit leírsz, én is így látom. Szerintem ha amúgy idegileg jól bírod azt, hogy nem tud dönteni, akkor egy ideig hanyagold a témát, barátkozzatok, ismerkedjetek, randizzatok, legyél ugyanolyan kedves, és udvarias és stb. stb, amilyen eddig voltál, de még csak szóba se hozd a dolgot. Hidd el, járni fog az agyában, hogy miért nem beszélgetsz vele kettőtökről.:) Ha tényleg az van, hogy döntésképtelen, akkor meg pláne, hagyni kell neki egy kis időt.
Ha úgy érzed, nem bírod cérnával, akkor persze ez nem játszik, mert akkor jobb is, ha rákérdezel. Amúgy szimpi kiskölyök vagy (már bocsi, hogy ilyet mondok), szóval én neked drukkolok.:)
35/n
Szerintem is érdemes várni.. Ha tényleg fontos valaki akkor megéri várni. Persze a tizenévesek nem a türelmükről híresek =D
Akár meg is jegyezheted neki h "ha csak a kor a gond akkor én éveket is tudnék rád várni míg idősebb leszek" ez szerintem vicces is és romantikusan is hangzik.. és talán hatásos is
kicsit fura mert én 13 éves emberkét még nem hallottam így beszélni sőt amikor én voltam ált sulis, csak 1 lánynak volt kapcsolata az osztályból o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!