Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsazsa92 kérdése:
Mit tegyek? Megéri törödnöm vele?
Figyelt kérdés
Először is:leszbi téma.van egy csak aki 9 évvel idősebb tölem,én 20 vagyok,tehát mindketten csajon vagyunk.1héten keresztül találkoztunk úgymond rendszeresen Bp.-en 2naponta,ő se meg én ae bp-ek vagyunk,csak neki itt szokott dolga lenni,èn meg itt tanulok.már volt minden köztünk,de a 2. Hét ahogy elkezdődött már alig beszélúnk,ő munkára hivatkozik,én meg tanulok,de ha kell ink. Nem megyek suliba,tökre hiányzik,ö meg kb leszar,én ezt érzem,pedig mondogatja h menyire hiányzok nekk stb.elvileg komoly kapcsiról beszéltúnk az elején.segítsetek,nem tudom mi tévö legyek.hagyjam? Vagy teperjek?ha kell még info írok.köszj előre is.2012. szept. 26. 18:22
11/12 anonim válasza:
Horoszkóp alapján nem kéne megítélni senkit, de ő tényleg elég hülyén kezeli a dolgokat..
12/12 anonim válasza:
Bakker! Ne menj át gyűlölködőbe! Ne agyalj rajta mindig, mondom, hagyj neki időt, majd kiderül, hogy ki merre. Neked mi lenne a jobb most, a jelenlegi állapotodban? Ha szétmennétek, vagy, ha újra találkoznátok? Egy leszbikusnak sohasem olyan egyszerűek a szerelmi ügyei mint egy heterónak. Ezzel most nem azt mondom, hogy nekik könnyű, de lásd be, nekünk nem lehet ugrálni. Mikor együtt voltatok, hogy érezted, őszinte? Ne hidd, hogy most védem őt, mert benne van, hogy csak kihasznált és eldobott, de mi van, ha nem? Megszívatod a semmiért? Te egy hősszerelmes tipus vagy, én is és hogy mindent a szerelemért, de vannak nyugisabb megfontolósabb emberek is. Mondom, én a helyedben úgy tennék, mintha minden oké lenne és kivárnám, hogy mit lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!