Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri várni a (még) párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri várni a (még) párkapcsolatban levő lányra?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje, több éve van már barátja, de mostanában elromlottak a dolgok közöttük. Régóta kiszemeltem már, találkoztunk is párszor, pozitív jeleket kaptam tőle. Szerintem már nem sokáig húzzák a kapcsolatot, max 1-2 hónapig. Valakivel történt már hasonló helyzet? Tapasztalatok? Egyébként én 21 éves vagyok, ő 20.
2012. aug. 23. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ott körözöl a haldokló kapcsolatuk fölött mint egy dögkeselyű?
2012. aug. 23. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát hogy érted azt, hogy várni? Nekd is lenne más, csak emiatt nincs? Vagy egyébként simán tovább tudnál lépni és már jövő héten felszedni egy csajt? Mer ez utóbbi azért elég gáz.

Meg amúgy az is, hogy arra vársz, hogy valakinek tönkremenjen a kapcsolata, és te közben ott legyeskedsz, elég undorító dolog. És egy több éves kapcsolat után nem tudom ki képes beleugrani egy kapcsolatba, max felejtőnek, de ilyenkor szokott kelleni 1-2 év (!!!!), amíg kiheveri az ember és ismét elkezd vágyni komoly kapcsolatra.

2012. aug. 23. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri, főleg ha pozitív a visszajelzés. Nagyon finoman nyomulj rá nehogy a fickó elkalapáljon miatta, akár szerelemféltésből adódóan mondjuk. Próbáljatok meg egyszer titokban találkozni valahol és vegyél neki egy szál virágot, vagy hívd meg fagyizni. Aztán beszélgessetek egy jót. A végén egy kicsit legyél vele tartózkodó és valamin próbálj meg megsértődni egy kicsit. Később picit bűntudata lesz, hogy miért viselkedtél a tali végén furin. Mikor legközelebb felhívod majd telefonon, vagy ő esetleg 1-2 hónappal, vagy pár héttel később, akkor már sínen leszel vele. Kb. ennyi. A Későbbit a hormonjai és az idő múlása megoldja.
2012. aug. 23. 10:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem dögkeselyűként körözök ott, már nagyon régóta ismerjük egymást, eleinte csak barátnak tekintettük a másikat, aztán lassan kezdettek bennünk kialakulni az érzelmek.

Ha nem várnák akkor sem lenne más jelenleg.

Tehát azt mondjátok, lépjek inkább tovább, találjak valaki mást..

2012. aug. 23. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, köszi a biztatást. Megfontolom a tanácsodat :)
2012. aug. 23. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Bizonyíts neki, találkozgassatok, és ha tényleg haldoklik a kapcsolatuk, akkor el fogja hagyni a mostani párját. Velem is volt már ilyen, tapasztalat:-). Ha szakítanak, akkor se akarj rögtön kapcsolatot, várj vele, ne erőltesd. Mert ha rögtön belemegy, akkor csak felejteni akar. Sajna, benne van a pakliban az is, hogy csak azért randizgat veled, hogy lássa, másnak is kell a párján kívül, így könnyebben ki tud majd lépni a kapcsolatból.

24/N

2012. aug. 23. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha már régóta vársz rá, akkor az az 1-2 hónap már nem idő, ha tényleg szereted. Én is 20 éves vagyok, 2 évig vártam egy srácra, akibe szerelmes vagyok, pedig neki még barátnője sincs. Most döntöttem úgy, hogy többet nem várok rá és keresek mást. Megbántam már, hogy a bizonytalanért másokat kikosaraztam, többet ezt nem teszem. Hogy meddig érdemes várni valakire, nehéz kérdés és szerintem mindenkinek maga kell eldöntenie, hogy megéri-e. Én azt mondom, hogy az az 1-2 hónap már nem oszt, nem szoroz, de sztem többet már ne várj rá. Ha közben találkozol egy szimpatikus lánnyal, akkor adj neki egy esélyt, mert később meg fogod bánni. Mindenesetre sok sikert kívánok!
2012. aug. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!