Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja egy fiú egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja egy fiú egy lányra hogy cuki?

Figyelt kérdés
Jelent ez valamit? A barátom mindíg azt mondja hogy cuki vagyok...ez azt jelenti hogy csak aranyosnak tart de szépnek nem? Azt még sose mondta hogy milyen szép vagy...miért jár velem akkor egyáltalán?! Ez jó jelző egyáltalán szerintetek?
2012. aug. 21. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
rám is mondja a párom hogy jajj de cuki vagyok mikor bambi szemekkel nézek rá :D
2012. aug. 21. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem sem mondja a párom, hogy szép vagyok, illetve csak nagyon ritkán. A cukit és az aranyosat szokta mondani, de tudom, hogy nagyon szerelmes belém.

Az meg hogy szépnek vagy nem szépnek tart szerintem akkor látszik legjobban, amikor rád néz.

2012. aug. 21. 20:57
 3/4 anonim válasza:
úristen mennyire tipikus NŐ vagy, kérdező...
2012. aug. 23. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen,a tipikus női felfogás. Ha majd egyszer nem fog mondani neked semmit,na akkor féljél,hogy már nem szeret úgy mint régen. Most még nyugodt lehetsz.
2012. aug. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!