Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, már nem tudom?! Lány-lány felállás.
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy van párom(fiú) 26 hónapja. Nagyon szeretem,imádom,minden jó vele,de tényleg! Amikor nincs velem és mostanában akkor is mikor velem van,akkor megnézem a lányokat! Van is egy lány,akivel nagyon jól elvagyok,tetszik is nekem és ezt ő is viszonozza. Szeretnék vele is lenni(nem csak testileg),de ugye ott van a párom. Érzem,hogy ebbe a lányba beletudnák szeretni,sőt lehet már most is szeretem! :)
Felvállalnám a vele lévő kapcsolatom,ha addig elérnénk.
De a párommal meg minden jó,nem veszekszünk,semmi ilyesmi nincs és mégis egy lányt akarok!
Mit tegyek? :/
A 3-ast ne írjátok,olyan nem fog előfordulni és nem is fogom elmondani ezt a páromnak!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
A párom 18/F
A lány 22/L (nem zavar)
Én 16/L (őt se zavarja)
én sem értem :(
de nem értem, miért kell lány is, ha mrá van fiú? :O mert ha fiúd nem lenne, még csak-csak megérteném.
sokan egyetlen másnemű párnak is nagyon örülnének, alig várják h akadjon vki, de neked ez nem elég? :O
Épp ez,hogy nem tudom mit tegyek avagy,hogy miért van ez. Örülnöm kéne,de nem tudok,mert ott vannak a lányok :/
Miért lehet ez? Mit csináljak a lánnyal? Vele legyek vagy a párommal vagy mit csináljak? :/
Ha lány heteroszexuális párkapcsolata mellett lánnyal kezd, az szerintem nem megcsalás. Próbáld ki, maximum visszakozol.
23/F
Ezt csakis a barátoddal tudod normálisan megbeszélni.. illetve magadban mérlegelni, hogy tényleg jó-e csak úgy eldobni egy két éves kapcsolatot.
Bár ha tényleg biszex/leszbikus lettél (amiről nem tehetsz), tényleg muszáj beszélned róla a barátodnak..
5-ös: szerintem igenis megcsalás! Ha nem a pároddal, hanem egy másik személlyel (akár nő, akár férfi) együtt vagy, csókolózol, szeretkezel, az megcsalás..
(A 6-os válaszoló vagyok)
Köszönöm a segítségeket! :)
Igazából már általános iskolában is érdekeltek a lányok!
Eddig gondolom,míg a párommal az elején voltunk akkor valahogy csillapodott ez a vágy vagy nem tudom!
Tényleg jó vele és mégis ez van... Már csókolóztam lánnyal,volt tapizás is.
Úgy érzem néha,hogy nem megcsalás vagyis semmi bűntudatom nincs... nagy ritkán van,de-de áhh :/ Nem tudom :(
Nincs 3-as :D Már felvetettem neki xd
+ eddig majd belehaltam volna,ha szakítunk,de most már nem.
Eddig nagyon igényeltem a találkákat,most meg,ha nem jön annyiszor akkor sincs semmi gond.. Vele jó,ha vele vagyok,tényleg,de akkor nem tudom miért van ez :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!