Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, már nem tudom?! Lány-lány felállás.
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy van párom(fiú) 26 hónapja. Nagyon szeretem,imádom,minden jó vele,de tényleg! Amikor nincs velem és mostanában akkor is mikor velem van,akkor megnézem a lányokat! Van is egy lány,akivel nagyon jól elvagyok,tetszik is nekem és ezt ő is viszonozza. Szeretnék vele is lenni(nem csak testileg),de ugye ott van a párom. Érzem,hogy ebbe a lányba beletudnák szeretni,sőt lehet már most is szeretem! :)
Felvállalnám a vele lévő kapcsolatom,ha addig elérnénk.
De a párommal meg minden jó,nem veszekszünk,semmi ilyesmi nincs és mégis egy lányt akarok!
Mit tegyek? :/
A 3-ast ne írjátok,olyan nem fog előfordulni és nem is fogom elmondani ezt a páromnak!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
A párom 18/F
A lány 22/L (nem zavar)
Én 16/L (őt se zavarja)
a második voltam.
még azt tudom javasolni h menj el pszichológushoz, ő segíthet vmit. esetleg, ha ki akarod ölni magadból a lányokhoz való vonzódásod, akkor ő tud ebben segíteni, az identitásodat megvizsgáljátok, meg h miért alakulhatott ez ki, stb.
de amúgy vissza tudod vezetni h mikor és miért alakult ki a lányok iránti vonzódásod?
A párodat nagyon szereted vagy szerelmes vagy belé? :) Mert a megszokástól is lehet minden jó vele, de lehet már nem vagy belé szerelmes, csak megszoktad, hogy mindig melletted van :)
És a lány biztos belemenne veled párkapcsolatba? Mert ha igen és nem esnél 2 szék közül a pad alá, akkor tényleg azt válaszd akihez a szíved húz :)
Fogalmam sincs,hogy alakulhatott ki. Már ált. iskola 5. osztályában is felfedezni véltem,azt,hogy az osztálytársnőim érdekelnek,amely mostanra csak erősödött.
Kiölni nem akarom,de úgy tűnik muszáj lesz :/ A pszichológuson már gondolkodtam én is :)
Hát szerintem szerelemből vagyok vele,de van mikor "csak" nagyon szeretem :)
Hát szerintem összejönne velem. Azaz régebben ezt írta. Volt egy kis szünet a beszélgetéseink közt,mert eléggé levert volt és ebből következett az,hogy nem jött fel,se semmi.
Hát igen,ez az a biztosat a bizonytalanért..
Hülye vagyok,nem? :/
Nézd, valami nagyon okos ember azt mondta, ha választanod kell válaszd a másodikat, mert az elsőben nem volt meg valami (ezt találtad a másodikban).
Egyetértek vele. Szereted a barátod persze, de úgy látszik ez nem elég ebben az esetben, amit ezek szerint a lány meg tudna adni.
Kiölni semmiképp se tedd, nem lehet, egyedül magadat csapnád be, és ha már másokkal nem tudsz az lenni, legalább önmagaddal légy őszinte :)
Nem vagy hülye, csak össze vagy zavarodva :)
Az előző válaszoló jól írta, lehet hogy valami hiányzik valami a barátodból, ezért vágysz másra.
Egyébként, felesleges megpróbálni kiölni, mert valahol mélyen mindig benned fog motoszkálni, hogy a lányok iránt is érzel vonzódást.
A párod egyébként nem sejt semmit? Nem érzi, hogy esetleg valami más mostanában a kapcsolatotokban? Nem hidegültetek el egymástól picit?
Amúgy még mindig azt mondom, hogy azt válaszd, akit jobban szeretsz, akire jobban vágysz minden téren :) (és viszonozza is az érzéseid, a lány esetében)
Huhh,köszönöm szépen a tanácsaitokat! :)
Hát nem rég megemlítette,hogy úgy érzi nem szeretem annyira. Egyre többször motoszkál az a fejemben,hogy legyen vége és lehet neki is jobb lenne. Mármint egy olyan lánnyal aki teljes mértékben tudja szeretni és nincsenek másfajta vágyai.
Beszélgetek a lánnyal is,majd a szívemre hallgatok :) Ha az eszemre,akkor a páromat választanám :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!