Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves fiú,19 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú,19 éves lány felállás nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 11:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mér lenne gáz? Az igaz hogy tizenéves lányok inkább idősebb pasikra buknak, de nem lehet általánosítani. Ha szeretsz valakit, akkor szereted és ehhez a többieknek semmi köze.
2008. okt. 23. 11:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A srácnak biztos ideális :D

De h a csajt agyon fogják cikizni, az is tuti.

2008. okt. 23. 12:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Te a fiú vagy a lány vagy? Amúgy én 16 éves fiú vagyok, 17 leszek egy hónap múlva, dettó nekem is egy 19 éves lány tetszik, és én is ezt a kérdést akartam felrakni! Nagyon tetszik a lány, nagyon szép, csak nem tudom, hogy szeretne-e valamit! Azon gondolkoztam, hogy megkérdezem, hogy lenne kedve találkozni avagy nem! Szerintem Te is kérdezd meg! :) Létszi írj ! :)NEkem is segítség!:)
2008. okt. 23. 14:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Gáznak igazán nem nevezhető.Igazából kesőbb fel se tűnik a korkülönbség. A fiúnak biztos ideális,a lányt zavarhatja esetleg, ha cikizik miatta,de ha emiatt nem megy bele a kapcsolatba,vagy emiatt nem működik,akkor nem szereti igazán a fiút.
2008. okt. 23. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 évesen a kisujjam odaadtam volna egy 19 éves csajért...:)

Ez 100.

2008. okt. 23. 19:30
 6/15 A kérdező kommentje:
:D Azt gondolom de a lány én vagyok és IGEN agyon cikiznének:D Ez igaz h ha vki szeret vkit akkor blabla.... de ahhoz h megszeressünk vkit, ahhoz idő kell:D És ahhoz meg össze kell jönni...ééértitek:D Nemtudom mi legyen, de azért örülök h más is van így ezzel, mégha a másik oldalon is.
2008. okt. 24. 10:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, most tényleg...nem gáz szerintem. Próbáld meg vele én úgy gondolom, de ne azért mert mások javasolják, hanem mert te is úgy gondolod...:) Valószínűleg érdekel a srác mert különben nem tettél volna fel kérdést, nem igaz? ;)

Azon akarsz agyalni, hogy mi lett volna ha?

Amúgy meg nem hiszem, hogy annyi ideig téma lenne ez a korkülönbség, minden csoda...tudod. De szerintem ha a barátok cikiznének, az is jelent valamit, (szép barátok) a többi ember meg mit érdekel? Nem hinném, hogy annyira szemmel látható lenne a korkülönbség kettőtök között...

2008. okt. 24. 10:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok!:)

Szeritem sem gáz amúgy, ebben a korban még egy csöppet számt, de csak a közvetlen ismerősök tudnák ezt hogy korkülömbség van köztetek!

Bárcsak aki nekem tetszik, ő is így lenne vele! Nekem akivel erről beszéltem, mindenki azt mondta, több ember véleménye-, hogy nem gáz egyáltalán! :)

2008. okt. 24. 11:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm szépen, ez tényleg igazi 100%-os válasz volt, amire szüksége volt a kis lelkemnek, szóval örök hála, mert igazad van:)
2008. okt. 24. 11:16
 10/15 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: Akkor hajrá, és majd írd meg, hogy összejött-e a csajszival:) Sok sikert;)
2008. okt. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!