Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú,19 éves lány felállás nagyon gáz?
Mér lenne gáz? Az igaz hogy tizenéves lányok inkább idősebb pasikra buknak, de nem lehet általánosítani. Ha szeretsz valakit, akkor szereted és ehhez a többieknek semmi köze.
2008. okt. 23. 11:52
A srácnak biztos ideális :D
De h a csajt agyon fogják cikizni, az is tuti.
2008. okt. 23. 12:05
Te a fiú vagy a lány vagy? Amúgy én 16 éves fiú vagyok, 17 leszek egy hónap múlva, dettó nekem is egy 19 éves lány tetszik, és én is ezt a kérdést akartam felrakni! Nagyon tetszik a lány, nagyon szép, csak nem tudom, hogy szeretne-e valamit! Azon gondolkoztam, hogy megkérdezem, hogy lenne kedve találkozni avagy nem! Szerintem Te is kérdezd meg! :) Létszi írj ! :)NEkem is segítség!:)
2008. okt. 23. 14:47
Gáznak igazán nem nevezhető.Igazából kesőbb fel se tűnik a korkülönbség. A fiúnak biztos ideális,a lányt zavarhatja esetleg, ha cikizik miatta,de ha emiatt nem megy bele a kapcsolatba,vagy emiatt nem működik,akkor nem szereti igazán a fiút.
2008. okt. 23. 17:12
Én 16 évesen a kisujjam odaadtam volna egy 19 éves csajért...:)
Ez 100.
2008. okt. 23. 19:30
6/15 A kérdező kommentje:
:D Azt gondolom de a lány én vagyok és IGEN agyon cikiznének:D Ez igaz h ha vki szeret vkit akkor blabla.... de ahhoz h megszeressünk vkit, ahhoz idő kell:D És ahhoz meg össze kell jönni...ééértitek:D Nemtudom mi legyen, de azért örülök h más is van így ezzel, mégha a másik oldalon is.
Na jó, most tényleg...nem gáz szerintem. Próbáld meg vele én úgy gondolom, de ne azért mert mások javasolják, hanem mert te is úgy gondolod...:) Valószínűleg érdekel a srác mert különben nem tettél volna fel kérdést, nem igaz? ;)
Azon akarsz agyalni, hogy mi lett volna ha?
Amúgy meg nem hiszem, hogy annyi ideig téma lenne ez a korkülönbség, minden csoda...tudod. De szerintem ha a barátok cikiznének, az is jelent valamit, (szép barátok) a többi ember meg mit érdekel? Nem hinném, hogy annyira szemmel látható lenne a korkülönbség kettőtök között...
2008. okt. 24. 10:35
3. válaszoló vagyok!:)
Szeritem sem gáz amúgy, ebben a korban még egy csöppet számt, de csak a közvetlen ismerősök tudnák ezt hogy korkülömbség van köztetek!
Bárcsak aki nekem tetszik, ő is így lenne vele! Nekem akivel erről beszéltem, mindenki azt mondta, több ember véleménye-, hogy nem gáz egyáltalán! :)
2008. okt. 24. 11:15
9/15 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm szépen, ez tényleg igazi 100%-os válasz volt, amire szüksége volt a kis lelkemnek, szóval örök hála, mert igazad van:)
10/15 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: Akkor hajrá, és majd írd meg, hogy összejött-e a csajszival:) Sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések: