Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú,19 éves lány felállás nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 11:45
11/15 anonim válasza:
Rendicsek!:) Bár csak ott tartok, hogy tetszik...és szeretném megismerni kicsit jobban! Semmi több:S De majd lesz valami!(ha lesz, az elég hosszú folyamatnak tűnik:S:) ) Neked is sok sikert! Remélem sikerül!:)
12/15 anonim válasza:
Én 20 éves voltam, amikor összejöttem a párommal, aki akkor még csak 16 és fél éves volt. Nem foglalkozott egyikünk sem mások véleményével, pedig volt ám hidegben-melegben részünk, főleg az ő drága apja meg nagyanyja felől. De úgy gondoltam, hogy tehetnek egy szivességet. Már több mint négy és fél éve vagyunk együtt,és tökéletes a kapcsolatunk. Ha egymásnak valók vagytok, és tényleg szeretitek egymást, akkor ne érdekeljen mások véleménye. Csak a boldogságotok számítson.
13/15 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik! Köszönöm:)
2008. okt. 24. 18:51
14/15 anonim válasza:
ugyanígy vagyok én is :(
19 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú és asszem én is bejövök neki..
de nagyon hülyén érzem magam miatta.....
szóval nem tudom mi lenne ha összejönnénk véletlen..
15/15 anonim válasza:
Háát elég valószínű hogy már nem aktuális a kérdés:$.De azért én megosztanám veletek, hogy 19 éves lány vagyok és sok vacilálás után összejöttem egy 16éves fiúval...És nem is gondolnátok...mintha visszafiatalodtam volna és újra 16éves lennék...Szerintem nagyon szuper érzés=) És jól kijövünk,sőőt ő nagyon sokat tepert azért hogy esélyt adjak neki,mert én is a koron akadtam fennt:$!Amúgy még attól tartottam,hogy mi van ha csak azért csinálja, hogy a haverjai előtt ezzel legyen menő...?Azért remélem neeem:$:) Sok sikert;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!