Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves fiú,19 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú,19 éves lány felállás nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendicsek!:) Bár csak ott tartok, hogy tetszik...és szeretném megismerni kicsit jobban! Semmi több:S De majd lesz valami!(ha lesz, az elég hosszú folyamatnak tűnik:S:) ) Neked is sok sikert! Remélem sikerül!:)
2008. okt. 24. 11:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 20 éves voltam, amikor összejöttem a párommal, aki akkor még csak 16 és fél éves volt. Nem foglalkozott egyikünk sem mások véleményével, pedig volt ám hidegben-melegben részünk, főleg az ő drága apja meg nagyanyja felől. De úgy gondoltam, hogy tehetnek egy szivességet. Már több mint négy és fél éve vagyunk együtt,és tökéletes a kapcsolatunk. Ha egymásnak valók vagytok, és tényleg szeretitek egymást, akkor ne érdekeljen mások véleménye. Csak a boldogságotok számítson.
2008. okt. 24. 15:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik! Köszönöm:)
2008. okt. 24. 18:51
 14/15 anonim válasza:

ugyanígy vagyok én is :(

19 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú és asszem én is bejövök neki..

de nagyon hülyén érzem magam miatta.....

szóval nem tudom mi lenne ha összejönnénk véletlen..

2008. dec. 26. 15:47
 15/15 anonim válasza:
Háát elég valószínű hogy már nem aktuális a kérdés:$.De azért én megosztanám veletek, hogy 19 éves lány vagyok és sok vacilálás után összejöttem egy 16éves fiúval...És nem is gondolnátok...mintha visszafiatalodtam volna és újra 16éves lennék...Szerintem nagyon szuper érzés=) És jól kijövünk,sőőt ő nagyon sokat tepert azért hogy esélyt adjak neki,mert én is a koron akadtam fennt:$!Amúgy még attól tartottam,hogy mi van ha csak azért csinálja, hogy a haverjai előtt ezzel legyen menő...?Azért remélem neeem:$:) Sok sikert;):)
2009. dec. 29. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!