Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, már nem tudom?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, már nem tudom?! Lány-lány felállás.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet,hogy van párom(fiú) 26 hónapja. Nagyon szeretem,imádom,minden jó vele,de tényleg! Amikor nincs velem és mostanában akkor is mikor velem van,akkor megnézem a lányokat! Van is egy lány,akivel nagyon jól elvagyok,tetszik is nekem és ezt ő is viszonozza. Szeretnék vele is lenni(nem csak testileg),de ugye ott van a párom. Érzem,hogy ebbe a lányba beletudnák szeretni,sőt lehet már most is szeretem! :)

Felvállalnám a vele lévő kapcsolatom,ha addig elérnénk.

De a párommal meg minden jó,nem veszekszünk,semmi ilyesmi nincs és mégis egy lányt akarok!

Mit tegyek? :/

A 3-ast ne írjátok,olyan nem fog előfordulni és nem is fogom elmondani ezt a páromnak!

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

A párom 18/F

A lány 22/L (nem zavar)

Én 16/L (őt se zavarja)

2012. szept. 19. 20:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

ha a fiú mellett döntesz, nem tudod a lány iránti vonzódást kiölni magadból. de ha szeretnéd kiölni, pszichológus tud segíteni. ha mégis azt tartanád a legjobbnak h kiöld magadból, válaszd a pszichológust, magadtól nem fog menni

úgy döntesz, ahogy akarsz. de normális pszichológussal tényleg jó eredményeket tudnátok elérni, ha te is hajlandó vagy megszabadulni ettől a fajta vonzódástól. én ezt javasolnám, de mondom, te döntesz, ahogy akarsz.

2012. szept. 26. 02:31
 22/28 A kérdező kommentje:
Megpróbálom mindkettővel és akivel jobban működik azt választom :$
2012. szept. 27. 18:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Az ilyesmire az "okosok" gyakran mondják, hogy döntsd el, hogy fiú vagy lány. De, ha biszexuális vagy, akkor biszexuális vagy. Szerintem ebben a szituációban nem az orientációdon kell módosítanod, hanem két személy között választanod. Biztosan találsz itt olyan kérdést is, hogy van barátom, de megtetszett egy másik fiú, mégsem küldik az illetőt pszichológushoz. Egyszerű, hétköznapi jelenség, egyszerű kérdés: Mit szeretnél?
2012. okt. 3. 13:42
 24/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom már :(

A lányt nagyon hiányolom,múltkor sírtam,mert nem tudtunk beszélni :$ De a párom meg szakítani akart,akkor nagyon magamba roskadtam. Végtére is nem szakított és pár napig nem is gondoltam a lányra,de most megint :$

2012. okt. 3. 19:08
 25/28 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Voltam hasonló szituációban, csak két lány között. Tudtam jól, hogy a másik kell, vágyom rá, stb, de képtelen voltam elszakadni az akkori barátnőmtől. Végül megtettem, mert a mi kapcsolatunkon már nem volt mit ragozni és tudtam, hogy buta vagyok, hogy birtokolni akarom, úgyhogy mentem tovább. Azóta is jó kapcsolatot ápolok a lánnyal mindenféle hátsó szándék nélkül. :) De ez a mi kapcsolatunk volt. A tiéteket nem ismerem.
2012. okt. 7. 14:46
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy leírtad :))

Hát most megvárom mi lesz a lánnyal,ha jól kijövünk,akkor szerintem vége lesz a barátommal :/

2012. okt. 7. 21:58
 27/28 anonim ***** válasza:
Az ilyesmit nem lehet kiölni, meg se próbáld, magadnak ártasz vele. Szereted a barátodat, vagy csak kedveled, és jó a kapcsolatotok?
2012. okt. 8. 07:37
 28/28 A kérdező kommentje:
persze,szeretem,de múltkor eléggé összevesztünk és,ha nem békít ki,akkor tutira szakítok.. még megnézem a héten milyen velem..
2012. okt. 8. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!