Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, már nem tudom?! Lány-lány felállás.
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy van párom(fiú) 26 hónapja. Nagyon szeretem,imádom,minden jó vele,de tényleg! Amikor nincs velem és mostanában akkor is mikor velem van,akkor megnézem a lányokat! Van is egy lány,akivel nagyon jól elvagyok,tetszik is nekem és ezt ő is viszonozza. Szeretnék vele is lenni(nem csak testileg),de ugye ott van a párom. Érzem,hogy ebbe a lányba beletudnák szeretni,sőt lehet már most is szeretem! :)
Felvállalnám a vele lévő kapcsolatom,ha addig elérnénk.
De a párommal meg minden jó,nem veszekszünk,semmi ilyesmi nincs és mégis egy lányt akarok!
Mit tegyek? :/
A 3-ast ne írjátok,olyan nem fog előfordulni és nem is fogom elmondani ezt a páromnak!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
A párom 18/F
A lány 22/L (nem zavar)
Én 16/L (őt se zavarja)
ha a fiú mellett döntesz, nem tudod a lány iránti vonzódást kiölni magadból. de ha szeretnéd kiölni, pszichológus tud segíteni. ha mégis azt tartanád a legjobbnak h kiöld magadból, válaszd a pszichológust, magadtól nem fog menni
úgy döntesz, ahogy akarsz. de normális pszichológussal tényleg jó eredményeket tudnátok elérni, ha te is hajlandó vagy megszabadulni ettől a fajta vonzódástól. én ezt javasolnám, de mondom, te döntesz, ahogy akarsz.
Nem tudom már :(
A lányt nagyon hiányolom,múltkor sírtam,mert nem tudtunk beszélni :$ De a párom meg szakítani akart,akkor nagyon magamba roskadtam. Végtére is nem szakított és pár napig nem is gondoltam a lányra,de most megint :$
Köszönöm,hogy leírtad :))
Hát most megvárom mi lesz a lánnyal,ha jól kijövünk,akkor szerintem vége lesz a barátommal :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!