Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti hogy bírjátok ha megbámulnak?
Figyelt kérdés
Ha barátnőmmel sétálunk az utcán, fogjuk egymást kezét. Miért ne fognánk? Hisz szeretjük egymást. Van hogy meg is csókoljuk egymást, ha meg kell állni pl a piros lámpánál, a metrón/buszon ülve. Nem smárolunk, csak egy sima csók. És rendszeresen megbámulnak, de úgy mintha valami szörnyszülöttek lennénk. Többiek, ti hogy bírjátok? Tudom hogy tenni nem tudok semmit ellene, de lassan kikészít.2012. okt. 3. 20:39
1/33 anonim válasza:
Tudom hogy nem ez volt a kérdés de én pl szeretem nézni a leszbikus lányokat miközben csókolóznak vagy mást csinálnak, mert engem nagyon felizgat. szerintem ne törődj azzal hogy "megbámulnak" valakinek ez tetszik :) akinek meg nem az meg ne nézze. ne törődj más véleményével, az a lényeg hogy ti érezzétek jól magatokat. üdv!
18f
2/33 A kérdező kommentje:
Jó, ha valakinek tetszik akkor egészségére. De azok is bámulnak akiknek nem tetszik. Bár főleg az idősebb korosztály.. Ülnek a nénik és mikor valamiért pont arra nézek, látom hogy bámul. Nem is csak néz, hanem bámul, hogy majd kiesik a szeme. Azért ez nem pofátlanság?
2012. okt. 3. 20:55
3/33 anonim válasza:
Hááát,igen az idősebb korosztály idejében ilyen még nem volt....nem is lesz máshogy,a nénik meg a bácsik mindig bámulni fognak.Ne foglalkozz velük,ők már csak(tisztelet a kivételnek)ilyenek. (Amúgy nem vagyok leszbikus)
4/33 anonim válasza:
Nincs nekem semmi bajom a homoszexualitással. De tartsa mindenki a négy fal között! Tudom, hogy mindenki egyen jogokért küzd, becsülendő is valahol, de csak az legyen már az átlag emberek előtt, hogy az a normális, hétköznapi, és mindenki által elfogadott, ha fiú-lány kapcsolatot látnak... vagy csak én vagyok túl maradi?
5/33 anonim válasza:
Az idősebb korosztály azért bámul mert ök ilyet nem nagyon láttak az ő idejükbe, ezért furcsa nekik. de nem kell velük törődni.
első voltam
6/33 A kérdező kommentje:
Persze, az a normális kapcsolat. Egy fiú és egy lány. Ezt senki nem vitatja. Én sem mondom hogy normális vagyok, mert nem így van. Ez jutott nekem, én így vagyok boldog. De attól még jogom van megcsókolni a szerelmemet és fogni a kezét. Ha valakinek nem tetszik, ne nézzen ránk. De miért kell bámulni????
2012. okt. 3. 21:10
7/33 anonim válasza:
semmi gond ezzel hogy nyilvános helyen is kimutatják érzéseiket, mert ök is úgy szeretik egymást mint egy fiu-lány pár.
8/33 anonim válasza:
Persze, legyél boldog, az a legfontosabb! :) Csak az emberek nagy része (mondjuk 35+) abban a korban nőtt fel, ahol ez még nem volt divat, ezért valamilyen szinten a rosszallásukat akarják kifejezni. Ha valaki mégis ilyen volt, az otthon elintézte, mert az utcán kifejezetten megszólták érte. A fiatalabbak meg azért "bámulnak meg" -gondolom én- mert azért hála Istennek még nem jutottunk el odáig, h minden másnap láthatnék ilyen párt, ezért 'nem mindennapi látványkén' fogják fel.
9/33 anonim válasza:
Az a baj a bámuláson változtatni nem tudsz. próbáld elfogadni.
10/33 anonim válasza:
A nyilvános helyek velejárója. Viselkedhetek úgy, mintha egyedül lennék, de nem várhatom el, hogy mások tekintete se zavarja a köreimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!