Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mindig vesztek nőnapra valamit a barátnőtöknek?
már több mint 2 éve együtt vagyunk, és nem vagyok valami nagyon nagy igényű, sőt nem is szeretem ha nagyon költenek rám, első nőnapkor mikor együtt voltunk, előtte nap lent aludtam nála, és reggel jöttem haza tőle. este nevetve megkérdezte hogy szeretnék valamit kapni nőnapra? én pedig illendően mondtam hogy nem, nem kell költeni rám.
reggel azért vártam hogy kapok egy kis csokit, vagy valami, aztán nem :( sőt mikor felszálltam a buszra tőle, és elköszöntem, akkor írt egy üzenetet hogy boldog nőnapot.
következőn pedig nem voltunk együtt, akkor is írt egy üzit, de valamikor este, sztem akkor jutott eszébe. aztán 2 nap múlva jött át, de nem is kaptam semmit. Nővérem (elég pofátlan féle ) és rákérdezett mindenki előtt hogy mit vett nekem nőnapra, mire zavarjába annyit mondott, hogy ír egy üzit :S én is nagyon zavarba voltam :( lehet h náluk ez nem divat, de nálunk eléggé. tesóm barátja még anyunak is,és nekem is szokott venni csokit, vagy bombont.
A kérdésre a válaszom az, hogy egy virágot minimum szoktam venni mindig ilyenkor.
Viszont a szituációdra azt tudom mondani, hogy ne csodálkozz, te mondtad, hogy ne vegyen semmit, akkor miért esett rosszul neked az, hogy nem vett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!