Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a barátnőtöknek lenne kulcsa a lakásotokhoz?
A helyzet a következő: a barátom nemrég költözött külön, egyedül egy albérletbe. Szokta mondogatni, hogy nem jó neki egyedül, milyen jó lenne, ha odaköltöznék hozzá, stb. csak sajnos ez még jelenleg nem megvalósítható, a szüleim ugyanis nem igazán díjaznák az ötletet...
Viszont arra gondoltam, hogy megkérhetném, hogy másoltasson nekem kulcsot a lakásához, és akkor pl ha ő még dolgozik, de én előbb végzek a sulival, be tudnék menni, elmosogatnék, vagy készítenék neki vmi meglepit, sütit, akármit... értitek:) Így ő sem érezné olyan magányosnak magát, és félig olyan lenne mintha együtt laknánk, 2 naponta úgyis nála aludnék (csak hogy anyumék is meg legyenek nyugodva, hogy vagyok otthon is). Szerintetek? Vagy ezzel már belemásznék az életébe?
Soha nem volt barátnőm, és nem is lesz, el sem tudom képzelni milyen lenne ez.
viszont mc leszek, ilyen rímeket csak egy igazi mc tud szerintem. Császtok, ez ennyi.
Ha már jó ideje együtt vagytok, és jól megvagytok akkor sztem van realitása a dolognak, és vszeg ő sem fog ágálni ellene (feltéve, hogy nincs másik csaja is melletted).
Viszont azt Qrvára nem értem, hogy 21 évesen mit díjazgatják még a szüleid az ötleteidet - de persze, ha neked ez így megfelel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!