Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti vásároltok a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti vásároltok a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy itt mi a helyzet, mert a baráti/haveri körömben nem nagyon költenek a nőjükre. Itt most nem arra gondolok hogy havonta 1x egy virág stb. Hanem hogy ruhák nagyobb értékű dolgok stb.

Nekem ez pl mindig természetes volt, ha mentünk vásárolni neki is ugyan úgy megvettem amit szeretne mint magamnak. (pl;parfüm,ruha,ékszer)

Ti hogy vagytok ezzel?

27/F

2012. szept. 3. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi együtt élünk, háztartást vezetünk és tartunk fent, fizetjük a számlákat stb...

Közös kasszán is vagyunk, de nagyobb értékű dolgot nem szoktunk venni egymásnak, inkább közösen amit együtt használunk (TV, ágy, mikró stb..)

ettől függetlenül apróságokkal meglepjük egymást de semmi komoly dolog

2012. szept. 3. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem vettem még soha ruhát egyik barátnőmnek sem, meg semmi komolyabb dolgot, szülinap kivételével. Nem is tervezem. Egyenlő a két fél, én sem várom el hogy vegyem nekem gatyát vagy pulóvert.
2012. szept. 3. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Már miért vásárolnék? Vásároljon magának.
2012. szept. 3. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Azt azért kiírhattad volna, kérdező, hogy a 25 feletti korosztályt kérdezed, ugyanis az itt válaszolgató 15 évesek, akik örülnek, hogy egyszer smárolhattak valakivel, nem fognak informatív választ adni...

Szerintem érdemesebb lett a volna a Kultúra/közösség kategóriába tenni, a szerelem/szex kategóriát ugyanis azok szállták meg, akik azt sem tudják, mi az. :)

22L

2012. szept. 3. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

Fiúkat kérdezel, én csaj vagyok, de azért válaszolok :) Soha egyetlen pasimtól sem vártam el, h így költekezzen rám, de azért mégis jólesett, h ha elmentünk együtt vásárolni, mert nekem pl nadrág kellett vagy egyéb, kiválasztottam, elindultam a kasszához, aztán a párom 'beelőzött' és nem hagyta, h fizessek. Ezt jópárszor eljátszotta :)

Persze ő a 25 feletti kategóriába tartozott.

22L

2012. szept. 3. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

én is lány vagyok :)

nekem a párom szokott ruhát venni, parfümöt meg hasonlókat amiket felsoroltál. persze tiltakozom ellene, mert nekem nincs keresetem és nem tudom viszonozni :( ha pedig van egy kis pénzem akkor mindig azt mondja hogy költsem másra...:)

volt olyan hogy elmentünk vásárolni, megegyeztünk hogy ÉN veszem meg a felsőt amit kinéztem és bele is egyezett. Aztán a pénztárnál poénosan arrébb helyezett és Ő fizetett...:)

N22

2012. szept. 3. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
93%

Egyetértek a lányokkal, egy férfi igenis vásárol néha a párjának ezt azt, mert akárki akármit mond, egy nő az nő, a férfi meg férfi. A nőnek jól esik ha úgy érzi gondoskodnak róla, ettől nőbbnek érzi magát, egy férfinek meg jól esik ha gondoskodhat valakiről, ettől férfibbnek érzi magát. (Na most ez valakinél ruhavásárlásban nyilvánul meg valakinél nem.)Emancipáció meg egyenlőség ide vagy oda, ezek örök törvények.

Egyébként ettől az egyenlőség dumától nem vagyok nagyon oda,de ha már így van elfogadom, ugyanakkor állítom, hogy ettől van ennyi zavarodott szerencsétlen fiatal nő és férfi mostanában, meg becsődölt házasság, mert a klasszikus szerepeknek annyi. Egyébként a régebbi társadalom, mikor a nőnek otthon volt a helye sem feltétlenül arról szólt, hogy verték az asszonyt, sőt...nagy hatalmuk volt akkor. Mostanában a nőkből kiveszett a báj és a kellem, nem élik meg a nőiességüket, a férfiakat meg ez ugyanúgy megzavarja.

2012. szept. 3. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!