Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tudtok róla hogy a barátnőtöknek mikor jön meg?
Figyelt kérdés
Arra gondolok ha szűz a barátnőtök,és nem feküdtetek még le,tudjátok,hogy neki mikor jön meg?:)2012. aug. 5. 12:28
1/6 anonim válasza:
Persze, ha megmondja.
Amúgy az idegállapotán észre lehet venni. Ilyenkor érzékenyebbek a nők.
És még csak egyszer volt dolgom szűz lánnyal, igaz ez sem tartott sokáig, csak egy nap erejéig. Minek utána már nem volt az. Szóval nem tudok pontos választ adni, hogy más észre veszi e. Én igen.
2/6 ASOT válasza:
nekem mindig volt egy táblázatom minden barátnőnél. persze miután már összejöttünk.:)
3/6 anonim válasza:
Én mindíg tudtam,mert jobban idegesített,mint akárki,ha megvolt neki,amikor meg vérmentes időszakok voltak,akkor normális volt...
4/6 anonim válasza:
Mindig tudom nagyjából, mert akkor fel kell készülni a hangulatváltásokra.
5/6 anonim válasza:
Igaz, én lány vagyok, de a párom mindig tudja hogy mikor fog megjönni, és ilyenkor mégjobban odafigyel rám, mert tudja hogy az első 2 napban nagyon rosszul tudok lenni. Hasgörcs, hányinger, szédülés és hasonlók. Nincs könnyű dolga de nagyon figyelmes. :)
6/6 anonim válasza:
Rajtam míg nem feküdtünk le párommal, sosem vette észre, ha megjött :)
Elég észrevétlenül tudom intézni az ilyet, és hál istennek a hangulatingadozásaimat is megtanultam kezelni. Illetve mióta vele vagyok, nincsenek is igazán rossz napjaim, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!