Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz fiú-jó kislány párosra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz fiú-jó kislány párosra tudtok példát az ismerőseitek körében?

Figyelt kérdés
Sok film épül erre a témára, hogy a rossz fiú beleszeret az (általában elit iskolába járó, rövid pórázon tartott) jó kislányba és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. A való életben ismertek ilyen párt? Írnátok róluk kicsit? (Mióta vannak együtt, hogy jöttek össze stb) Előre is köszi :)
2012. júl. 18. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
én és barátnőm
2012. júl. 18. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
én és az expasim... hát igen vége lett pont ezért elég csúnyán bánt velem az utolsó félévben de benne is van a nevében ő rossz fiú... én meg sajna az ilyenekre bukok szóval így jártam.:/:D
2012. júl. 18. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Párom és én,attól függetlenül hogy "rossz fiú", ő is egy érző lény, jó néha igazi bunkó tud lenni,és néha meg tudnám fojtani, de ennek ellenére imádom, mert amit én adok neki érzelmi téren azt ő is vissza tudja nekem adni, és nem az van hogy csak én adok, és nem kapok vissza semmit :)

3 éve vagyunk együtt, és úgymond a szüleink hoztak össze :)

2012. júl. 18. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én csak egy régi példát tudok mondani. Még 7.ben az osztály legjobb tanulója, aki sosem hibázott, mindig jó jegyei voltak stb összejött az egész suli által ismert 8.kos, igen hírhedt, minden balhéban részt vevő sráccal. Fura mert-amennyire ebben a korban lehet-tényleg igazi szerelme volt. 2 évig tartott ha jól tudom, de aranyosak voltak :)
2012. júl. 19. 21:29
 5/5 Hanariko ***** válasza:

Bridget80: hogy hogy a szüleitek? Az érdekes lehetett. Kifejtenéd?

Amúgy bocsánat az offért, nekem most annyi jutott eszembe hogy nálunk is egy csaj (bár ő már azóta elk*rvult) összejött a suliban egy szintén hírhedt, balhés rosszfiúval. Nem tudom pontosan mennyit voltak együtt...

2012. júl. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!