Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a szüleimmel hogy nem vagyok kislány?
20 éves vagyok, van barátom. Szinte minden nap találkozunk (a másik utcában lakik) és néha (minden két hétben 1x nála alszom) Na most SZERINTEM ez teljesen elfogadható. Nem viszem túlzásba mert nagyon régi módiak a szüleim, de akkor is üvöltöznek és mérgesek "mert sosem vagyok itthon"
Szerintük ez nem helyén való! Szerintem meg igen.
Lényegében nem értik hogy a szomszédból miért nehéz haza jönni és itthon aludni. Nem mondhatom nekik hogy "DE APU SZEX UTÁN NÉHA JÓ ÖSSZE BÚJNI ÉS ALUDNI!"
Mit tegyek hogy kapcsoljanak?? 20 éves vagyok, suli befejezve, dolgozom, főzök, mosok ... és nem lehetek szerelmes ?? Köszönöm elöre is.
Hasonló bakancsban jártam én is... Én összevesztem velük... Utána felfogták, hogy nem vagyok már gyerek. De az összeveszést, nem javaslom. Elég kellemetlen.
Higgadtan próbáld elmagyarázni nekik mi a szitu... :)
Szerintem nyugodtan vágd a képükbe, pláne, ha van hová menned.
Nem normális, amit szüleid művelnek...
Gondolkozunk a költözködésen, de majd csak őszre ...
A másik meg hogy a szüleim keveset keresnek, ha én elmegyek és fizetem a lakbért, kaja ez meg az ... őket nem tudom segiteni. Na igaz meg lennének, de abból tuti harag lenne ha elmennék. Kül kedves első, azon már én is gondolkodtam hogy megmondom igy :D nem merem !
Valójában kisegitem őket. Nekem nem kell adniuk se bulira, se cigire, semmire mert van pénzem, + a fizumból adok eleget kajára.
A költözés mondom tervbe van, de nem megszabadulni akarok tölük hanem hogy elfogadják a tényeket.
# 8/9 ma 13:21
Nem fogok férjhez menni csak azért hogy truccoljak a szüleimnek. Azt majd pár év mulva esetleg, de nem most ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!