Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Hogyan értessem meg a szüleimmel hogy nem vagyok kislány?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, van barátom. Szinte minden nap találkozunk (a másik utcában lakik) és néha (minden két hétben 1x nála alszom) Na most SZERINTEM ez teljesen elfogadható. Nem viszem túlzásba mert nagyon régi módiak a szüleim, de akkor is üvöltöznek és mérgesek "mert sosem vagyok itthon"
Szerintük ez nem helyén való! Szerintem meg igen.
Lényegében nem értik hogy a szomszédból miért nehéz haza jönni és itthon aludni. Nem mondhatom nekik hogy "DE APU SZEX UTÁN NÉHA JÓ ÖSSZE BÚJNI ÉS ALUDNI!"
Mit tegyek hogy kapcsoljanak?? 20 éves vagyok, suli befejezve, dolgozom, főzök, mosok ... és nem lehetek szerelmes ?? Köszönöm elöre is.
2012. jún. 3. 13:10
21/21 A kérdező kommentje:
Utolsó ... ez nagyom durva :D :D :D Apám infarktust kapna. Lelkes lettem a válaszaitoktól, köszi :)
2012. jún. 3. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!