Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a szüleimmel hogy nem vagyok kislány?
20 éves vagyok, van barátom. Szinte minden nap találkozunk (a másik utcában lakik) és néha (minden két hétben 1x nála alszom) Na most SZERINTEM ez teljesen elfogadható. Nem viszem túlzásba mert nagyon régi módiak a szüleim, de akkor is üvöltöznek és mérgesek "mert sosem vagyok itthon"
Szerintük ez nem helyén való! Szerintem meg igen.
Lényegében nem értik hogy a szomszédból miért nehéz haza jönni és itthon aludni. Nem mondhatom nekik hogy "DE APU SZEX UTÁN NÉHA JÓ ÖSSZE BÚJNI ÉS ALUDNI!"
Mit tegyek hogy kapcsoljanak?? 20 éves vagyok, suli befejezve, dolgozom, főzök, mosok ... és nem lehetek szerelmes ?? Köszönöm elöre is.
Sajnos ezt le kell harcolni.
20 évesen még ki is segíted őket, dolgozol. Önálló, felnőtt ember vagy, és ezt meg kell érteniük. Hiába kiabálnak, már nem feladatod, hogy otthon legyél. És nyugodtan mondd így: Apa, szex után jól esik összebújni a barátommal, és együtt aludni vele. És utalj arra, hogy anyáddal is együtt alszanak. Ha azt mondja, hogy az más, akkor nyugodtan annyit mondhatnál: nem, nem más. Ebben sajnos tévedtek.
Nem lesz könnyű menet.
Esetleg megfoghatod másik irányból a dolgokat. Indítsd onnan a beszélgetést, hogy ők hogyan tervezik a jövőjüket. Mikor gondolták alapból, hogy elengednek? És mikor kibökik, hogy 25/30 évesen, vagy soha, akkor már tudod, mire számíts.
Egy biztos: ha magadnak teremted meg az egzisztenciádat, akkor önálló vagy. És bizony nem kéne beleszólniuk.
"Lényegében nem értik hogy a szomszédból miért nehéz haza jönni és itthon aludni. Nem mondhatom nekik hogy "DE APU SZEX UTÁN NÉHA JÓ ÖSSZE BÚJNI ÉS ALUDNI!" "
DE!!
DE MONDHATOD!!!
És még csak fel sem pofozhat érte, mert azt csinálsz, amit akarsz! És érhetnél annyit, hogy ilyen dolgokat tiszteletben tartanak!
Egyszer aludt itt. Abból is lett probléma ...
Általában a "nehéz hazajönni a szomszédból??"
Meg a "nem vagytok ti házasok!!" mondatok hangzanak el ... Olyan butaságok ...
2 éve. Mondom hogy befejeztem a sulit! És munkám is van. Egyetmre nem volt pénz ...
Fiatal vagyok de nem gyerek.
első vagyok
ja hogy te segíted ki őket? innentől kezdve nincs az a szöveg hogy az "én házamban" meg "én tartalak el" "azt csinálod amit én mondok"
nem csak hogy megmondanám, hogy jó szex után összebújni, de azt is, hogy magamat látom el, plusz segítek is, innentől kezdve én döntöm el, hogy hol alszom (mellesleg ilyen extrém esetben akár azt is megmondhatnád hogy te döntöd el hogy itt aludhat-e, de mégis csak az ő házuk...)
és ha esetleg nem tetszik nekik, akkor egyből költöznék
én anyám is elmebeteg, de más szempontból...
"Nem mondhatom nekik hogy "DE APU SZEX UTÁN NÉHA JÓ ÖSSZE BÚJNI ÉS ALUDNI!" "
Miért nem? Én megmondanám ezt nekik és hozzátenném, "ha nem száltok le rólam kipróbáljuk az anált is!"
Reméljük a kövi generáció azért jobb lesz :D
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!