Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel először voltunk együtt bulizni (messze lakunk egymástól, és ő utazott el hozzám) és egész este szemezett és mosolygott más pasikra és ismerkedett, engem le se sz*rt. Azt mondja szokása bulikban így viselkedni. Pedig ha én csináltam volna vele ugyanezt ő persze nagyon kiakadt volna. Vélemény? Ő 16 én 18/f2012. szept. 25. 20:11
1/8 anonim válasza:
erre tudod mi a válasz :?
én kb ezt mondtam volna... a helyedben akkor bulizgassál 1edül ribanc :)
2/8 anonim válasza:
ha is elvárja viszont, akkor érti is, mi a problémád, csak madárnak néz...
ez pedig nem megbocsátható egy kapcsolatban
3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy egyáltalán nem ribanc, eddig egy pasija volt, csak szereti ha középpontban van, vagyis hogy a fiúk figyelik mert szép lány.
2012. szept. 25. 20:17
4/8 anonim válasza:
de neked ez rosszul esik, és azért ezt meg kellene tudnia érteni már 16 évesen is, nem is az a legnagyobb gond itt, h szemezget...hanem, h a te érzéseidet figyelmen kívül hagyja
6/8 anonim válasza:
szakítás, ez egyértelmű... nehogy már leszarja a barátját.. így kb. egy 13 éves viselkedik, de azok közül sem mind, csak példát mondtam
7/8 anonim válasza:
ez már régen rossz.. ilyen lányokat messziről kerülöm. exem hasonló volt. én is 18 évesen azt hittem h ez még megbocsájtható pedig most 2 évvel később első ilyen alkalommal elküldtem vna a gyíkomba!
8/8 TOMAtm válasza:
piha,ribi a csajod,valszeg ha nem vagy ott smacizott volna más pasikkal is simán.szabadulj meg tőle,de ízlésesen :előtte vetess magadnak vele vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!