Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények magyar lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Morzsa kérdése:

Vélemények magyar lány és roma pasi párkapcsolatról?

Figyelt kérdés
Ma derült ki,hogy a barátnőmnek roma pasija van.Eddig titkolta előttem is,csak azt tudtam,hogy van valakije.Nem tudom,hogy örüljek-e vele,vagy mondjam el az őszinte véleményemet.A pasi tele van pénzzel,többféle üzletük van,és persze illegális üzleteket is folytat.Az egész famíliája dolgozik,ebben a hivatalos családi üzletekben.Jó módúak,nem a segélyrevárók közé tartoznak.Viszont a barátnőm senkinek sem meri elmondani,mert fél a szégyentől,se szüleinek,se testvérének,csak én tudok róla.Ráadásul a pasinak rajta kívül más nője is van,de ennek ellenére újra és újra találkozik vele.Nem tudom mit is tanácsolhatnék neki.Aki volt/van hasonló helyzetben,azt arra kérem írjon!
2012. okt. 1. 09:39
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Hát igaz hogy régi bejegyzés de leirom a véleményem..

Voltam már én is cigány fiúval pedig magyar lány vagyok.. Igen volt olyan aki nagyon szemét volt.. De most megismerkedtem egy másik fiúval.. Benne is van cigány de nagyon rendes és okos.. Érettségije van és ha közösségbe van sem olyan mint a cigányoik.. A barátnőd jol válogassa meg kivel áll szóba..

2014. júl. 21. 01:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Az összes retkes ri**ncot el kell verni, aki cigány ge**vel képes összeállni. Fogyatékos senkiházik
2024. márc. 24. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!