Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jut először eszetekbe egy magyar lány külföldi fiú kapcsolatáról?
Én is így vagyok vele.
Csak az egyik kedves barátom, miután megemlítettem, hogy amikor hazamegyek, jön velem a párom, akkor egyből leoltott, hogy "persze, Te is tudod, hova kell berakni a segged, gazdagékhoz". Kissé megdöbbentett ez a feltételezés.
Mi már nem vagyunk egyetemisták, én itt élek az ő országában, itt is találkoztunk.
Kérdező, az a "barátod" csak irigykedik, én ezek után nem s hívnám barátnak. Kinek kell ilyen "barát"?
Nekem is külföldi a párom, külföldön ismerkedtem meg vele, és a barátaim Mo-n már alig várják, hogy vigyem haza, hogy ők is megismerhessék, és barátkozzanak vele. És nagyon gratuláltak, meg örülnek, hogy boldog vagyok.
A párom meg irtózatosan rendes, és aranyos. Csomó magyar szót meg kifejezést tanulgatott tőlem, merthogy szerinte ezt így külföldön mint egy titkos nyelvet lehet használni, és ha magyarul flörtölünk meg becézzük egymást, senki se érti. Meg amúgy nagyon édes, amikor magyarul kedveskedik nekem, pedig csak pár szót tud XD
Szóval nekem csak pozitívum jut eszembe ilyen kapcsolatról.
Nekem nagyon furcsán jött ez a dolog ki és rettentő rosszul esett. Nem nagyon hírdettem ezt a dolgot, pedig már jó ideje együtt vagyunk, de ilyen rosszindulatú beszólásra nem számítottam.
Tanul magyarul, édes ahogy mondja, hogy "Hallo Drágám". Tehát ő teljesen okésnak találja, hogy magyar lány a párja, csak az otthoni visszajelzés üt szíven, amikor megmondom, hogy svájci a barátom. Első gondolat: mert pénze van. Anyád (már elnézést)
röhögj a képükbe és legyél büszke
az a bajuk, hogy irigyek mint a kutya
aki valóban a barátod, az örül neki, hogy boldog vagy a pároddal, a többivel meg ne foglalkozz
én biztos visszaszolnék, hogy na irigykedsz, vagy mi bajod, ha valaki így beszólna, de többet nem érdemel
mint mondtam, a barátaim örülnek, hogy boldog vagyok, és semmi bajuk azzal, hogy külföldi a párom
Akkor megnyugodtam, azt hittem velem van a baj és ez a normális reakció. Hát visszaszóltam neki, hogy előtted is ott volt a lehetőség, hogy kigyere erre megkaptam, hogy akkor a sexben milyen nyelven beszélünk. Ez annyira alpári beszólás volt, hogy vissza se szóltam, csak elintéztem annyival, hogy majd beszélünk. Fura...
De igazad van, én boldog vagyok a többi ne számít :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!