Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek melyik magyar/külföldi pasi jön be laginkább? Képet linkeljetek!
Figyelt kérdés
Nekem a jelenlegi párom akivel 4 éve vagyok együtt Ő a tökéletes pasi. De kiváncsi lennék hogy nektek ki jön be:)2010. máj. 8. 00:16
1/10 A kérdező kommentje:
ja és kort+nemet is
én 21/L
2010. máj. 8. 00:20
2/10 anonim válasza:
nem tom hogy kell linkelni:D
Johnny Depp
Taylor Lautner
Vin Diesel
4/10 anonim válasza:
"jelenlegi párom" - Hehe... :D
Nem, nem tökéletes, és ezt te is tudod.
A kérdésre válaszolva: nagyon sok pasi bejön, nincs egyetlen zsánerem.
5/10 anonim válasza:
"Nekem a jelenlegi párom akivel 4 éve vagyok együtt Ő a tökéletes pasi."
Ezek után nyugodtan várhatod, hogy a válaszolók többsége ugyanezt fogja írni a saját párjáról. Így sok értelme nem is volt a kérdésnek. :)
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) igazatok is van meg nem is :) nem mindenkinek van ám párja ... és aki nem szerete válaszolni az pedig nem válaszol mert van párja és úgy érzi hogy nem tud mit írni:) mert persze róla nem linkel be képet amit meg is értek:)
Nem muszály ide írni!:D:D:D:D
2010. máj. 8. 00:45
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Andy Garcia fiatalon. Igaz ő egy kicsit idősebb most, már nem a világ legdögösebb pasija, de régen volt benne valami eszméletlenül vonzó :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Tényleg helyesek:)
2010. máj. 8. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!