Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar csajok miért vonzódnak annyira a külföldi pasikhoz?
Nem tudom de én németországba voltam és első nap összejöttem egy litván lánnyal.
És az volt a legjobb hogy alig értettük meg egymást :)))
17F
a külföldiek nem tudnak nálunk viselkedni,lazán fölszedegetik a pipiket
a lányok pedig könnyebben mennek el velük egyéjszakásra mert ők is úgy gondolják ha külföldivel vannak mégjobban levetkőzhetik a gátlásaikat hisz ő majd úgyis visszatér haza. aligha futnak össze a közértben néhány hét múlva és aligha lesz kollégájuk éveken belül.
Én nem vonzódom hozzájuk. Ugyanolyanok nekem, mint a többi pasi.
De egyik ismerősömmel beszélgettem múltkor és ő kifejezetten külföldi (méghozzá angol anyanyelvű) pasit szeretne, mert ha gyerekük lesz, kétnyelvű lesz a gyerkőc és így könnyebben boldogul.
Mert nincsenek annyira begyepesedve mint a magyarok, sokuk sokkal értelmesebb, tájékozottabb. Egy átlag 17-18 éves európai fiatal már folyékonyan beszél angolul, amit sajna a magyarok nagy részéről nem lehet elmondani még 20-25 évesen se.
Másrészt az ismeretlen varázsa, sokat lehet tanulni más népek szokásairól, kultúrájáról. Külföldön sokkal gyakkoribbak a vegyes párok, emiatt jobban megtanulták kezelni a konfliktusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!