Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar csajok miért vonzódnak annyira a külföldi pasikhoz?
Nos egyes ismeröeseimszerint jobban értenek az udvarláshoz, mint A magyar pasik. Pl az egyik szakkör vezetöje afrikai férjjel van, mert értelmesebb ,mint azok a magyar pasik akikkel eddig találkozott, Már 15 éve élnek együtt boldog házasságban
Nos mondjuk nekem az a véleményem,h nem származás függő,hanem csoport és nevelés kérdése, de mindegy.
Szerintem ez azért van, mert sok lány szinte bebeszéli magának, hogy a magyar semmit nem ér, a külföldi fényévekkel jobb nála. Lehet, hogy az előttem íróknak nem fog tetszeni a véleményem, de én biztos vagyok benne, hogy sokan csak felvágásból vannak külföldivel, mert "ugye mennyivel menőbb már egy Fernando, mint Feri, a szomszéd srác."
Azt pedig egyenesen visszataszítónak tartom, amikor a magyar srác teljes erőből udvarol a lánynak, az le se ejti, ellenben amikor egy "színes egyéniség" kerül a képbe, úgy rámozdul a lány, hogy még vontatóval sem lehetne leszedni róla.
Semmivel sem jobb márpedig egy külföldi.Jobban beszél angolul?Mármint melyik külföldi az ír vagy az amerikai?:-)
Jönnek gyakran az ilyen felmérésekkel hogy mennyire nem tudnak a magyarok idegen nyelvet.Talán mert a magyarok tényleg IDEGEN nyelvet beszélnek.Ne mondja nekem senki hogy a szlováknak a cseh és fordítva idegen nyelv(hivatalosan igen valójában nem).Nameg a germán és az újlatin nyelvek is hasonlítanak egymásra.A román cigányok azért mennek Olaszországba mert azt a nyelvet akkor is megértik ha nem is jártak suliba.A horvátok csináltak egy nyelvújíást ami hivatalosan már új nyelv valójában szerb.Ha a székelyek kitalálnák hogy elhagyják az "ly" -t és csak "j"-t használnak akkor ők is meg mi anyaországi magyarok is kölcsönösen lefelsőfokú nyelvvizsgáznánk egymás nyelvéből és a statisztikák szerint nyelvzsenik lennénk.
mert sokkal jobban megbecsülik a barátnőjüket mint a legtöbb magyar!!!!!!!!
VANNAK KIVÉTELEK!
de 2 külföldi párkapcsolatomból hagy legyen ennyi tapasztalatom hogy ezt tudjam;)
én azért például mert a szöke pasik jönnek be meg akik magasak nálunk 175-180 cm a pasik..
meg kinnt "szebbnek számitok"lehet hülyén hangzik de itthon átmegyek a városon átlagos csajként kinnt meg minden pasi megnéz mert sok a csúnya lány náluk és az itteni átlagos ott jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!