Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magyar csajok miért vonzódnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar csajok miért vonzódnak annyira a külföldi pasikhoz?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 18:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nos egyes ismeröeseimszerint jobban értenek az udvarláshoz, mint A magyar pasik. Pl az egyik szakkör vezetöje afrikai férjjel van, mert értelmesebb ,mint azok a magyar pasik akikkel eddig találkozott, Már 15 éve élnek együtt boldog házasságban

Nos mondjuk nekem az a véleményem,h nem származás függő,hanem csoport és nevelés kérdése, de mindegy.

2010. aug. 2. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
hát ez nekem is új.:D ott van pl. németország. 1hetet voltam kinn, és 2 jópasit láttam, azok közül is az egyik inkább az elfogadható kategóriába tartozott..-.-
2010. aug. 2. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azért van, mert sok lány szinte bebeszéli magának, hogy a magyar semmit nem ér, a külföldi fényévekkel jobb nála. Lehet, hogy az előttem íróknak nem fog tetszeni a véleményem, de én biztos vagyok benne, hogy sokan csak felvágásból vannak külföldivel, mert "ugye mennyivel menőbb már egy Fernando, mint Feri, a szomszéd srác."

Azt pedig egyenesen visszataszítónak tartom, amikor a magyar srác teljes erőből udvarol a lánynak, az le se ejti, ellenben amikor egy "színes egyéniség" kerül a képbe, úgy rámozdul a lány, hogy még vontatóval sem lehetne leszedni róla.

2010. aug. 2. 21:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Semmivel sem jobb márpedig egy külföldi.Jobban beszél angolul?Mármint melyik külföldi az ír vagy az amerikai?:-)

Jönnek gyakran az ilyen felmérésekkel hogy mennyire nem tudnak a magyarok idegen nyelvet.Talán mert a magyarok tényleg IDEGEN nyelvet beszélnek.Ne mondja nekem senki hogy a szlováknak a cseh és fordítva idegen nyelv(hivatalosan igen valójában nem).Nameg a germán és az újlatin nyelvek is hasonlítanak egymásra.A román cigányok azért mennek Olaszországba mert azt a nyelvet akkor is megértik ha nem is jártak suliba.A horvátok csináltak egy nyelvújíást ami hivatalosan már új nyelv valójában szerb.Ha a székelyek kitalálnák hogy elhagyják az "ly" -t és csak "j"-t használnak akkor ők is meg mi anyaországi magyarok is kölcsönösen lefelsőfokú nyelvvizsgáznánk egymás nyelvéből és a statisztikák szerint nyelvzsenik lennénk.

2010. aug. 2. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Rátérve a tárgyra én is találkoztam olyannal aki úgy adta elő a "Férjem olasz!" kijelentést mintha Berlusconi vagy Totti lenne a férje.Amúgy a kép így is csalóka.Aki idejön külföldi az a jól szituált ottani átlagembernek felel meg(nálunk sem a mélyszegények utazgatnak ide oda).Ugyanakkor ezek a külföldiek nekem fiú szemmel beképzeltek.A Lánchídnál az egyik flegmán fütyentett egyet gesztikulálván hogy menjek oda és készítsek róla és a nőjéről egy közös fotót.A válaszom egy egyezményes jel volt.....-noha utólag belegondolván angolul is ment volna.
2010. aug. 2. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ösztönös: az őskorban egy idegen törzs tagja új génállományt vitt be egy zárt közösségbe, ezáltal nőtt a genetikai változatosság és az utódok ellenállóbbak lettek. A nők gyakran ezért keresnek ösztönösen külföldi partnert.
2010. aug. 2. 22:25
 17/18 anonim válasza:

mert sokkal jobban megbecsülik a barátnőjüket mint a legtöbb magyar!!!!!!!!

VANNAK KIVÉTELEK!

de 2 külföldi párkapcsolatomból hagy legyen ennyi tapasztalatom hogy ezt tudjam;)

2011. jan. 25. 13:12
 18/18 anonim ***** válasza:

én azért például mert a szöke pasik jönnek be meg akik magasak nálunk 175-180 cm a pasik..

meg kinnt "szebbnek számitok"lehet hülyén hangzik de itthon átmegyek a városon átlagos csajként kinnt meg minden pasi megnéz mert sok a csúnya lány náluk és az itteni átlagos ott jó :D

2011. ápr. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!