Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan magyar származású lányok akiknek nincsen az egekben az elvárásaik?
Ez hülyeség..
Egy párkapcsolathoz vannak alapdologok pl. : hűség, igaz mondás és stb.. ezeket mindenki elvárja.. de a többi az meg nemlényeg már. szerintem
Én ilyen voltam. Annyi kellett hogy belsőre tlg normális, kedves és okos, kívülről elég volt h ápolt. Bár, bevallom egy időben a ducibb srácok jöttek be, a kigyúrt menőbb srácokat messziről elkerültem, pedig csinos vagyok. Nem egoból mondom, de jó küllemű lány vagyok.
Aztán paff, 3 éve összejöttem egy focistával, de akk is a belső fogott meg. Szal ja, vannak ilyen lányok.
Szia!
Nem nagyon értem a kérdésedet. Mit jelent, hogy az egekben vannak az elvárásai?
Teljesen normális dolog, hogy az ember kialakít egy sematikus képet a leendő párjáról, aztán általában a gyakorlat szerint egy része beteljesül a többi nem, de őszintén szerelmes lesz.
Szerintem az a probléma, ha valakinek nincsenek igényei. Mégis ki a fene akar egy olyan társsal lenni, aki csak úgy jött vele össze, hogy lemondott arról, amire vágyott? Mert nekem ez iszonyat megalázó lenne.
Azt sem értem mi az a nagyon magas elvárás, amiről sokan beszélnek. Mit várnak el tőletek, ami teljesíthetetlen?
Akiknek irracionális vágyai vannak, azok valószínűleg egyedül maradnak, de ők jócskán kisebbségben vannak.
A szépség például nem irreális, mert mégis ki a franc keres tudatosan olyan társat, aki neki nem tetszik. (Viszont ez egy teljesen szubjektív dolog, senki nem indul hátrányból éppen ezért).
A műveltség megint racionális és értelemszerű elvárás. A hűség, normális gondolkodásmód szintén.
Szóval én örülnék, ha írnátok pár olyan példát, ami miatt ki letettek kosarazva és valóban irreális elvárás, hátha akkor tudnék segíteni.
Szia!
Hát ezt nektek kell tudni.
Tudod elcsépelt duma, de ha valóban csak a megfogalmazható elvárások léteznének, akkor gyakorlatilag a 80% megfelelne a 80%-nak. Vannak olyan vonzalmak, amiket nem lehet szavakkal kifejezni. Erre mondják, hogy a kémia. Ezt elvileg tényleg kémiai dolgok váltják ki, de nem csak ez létezik. Vannak gesztusok, hangok, pillantások, amik egyszerűen megragadják az embert. És ez megint csak minden embernél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!