Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az esélye annak hogy egy 21 éves lány Németországban menjen férejw3aqhez egy német férfihoz? Nagy a német férfiak elvárása mennyire szeretik a magyar nőket?
Nalam ez a terv, majd meglatjuk, mi lesz belöle. :)
21L
Én bajor vagyok, Magyraországon élek, csak a párom miatt maradok még 4 évet Budapesten, és a párom magyar, és nincs nála jobb!!
Sok sikert!
Azt elefelejtettem irni, hogy nekünk németeknek nagyon a sexuális elvárásaink, de persze nem a járás kezdetekor!
A párom először azthitte hogy csak a sexre kell nekem, de elég sok mindenről, gyakorlatilag mindenről lemondtam és feláldoztam érte, és többek között rájött arra hogy nem a sexre kell
Te a lelki tarsam vagy :D
En imadom
A nemet pasikat 3 nemet baratom volt egyik jelenleg is a baratom
Igen szeretnek minket
Par honap es koltozom ki hozza
21 éves vagyok és német a párom :) mi itthon ismerkedtünk meg teljesen véletlenül aztán most itt marad velem amíg befejezem a sulit :) szóval esély az van rá
az én párom kifejezetten imádja a magyarokat, a mentalitást, a szokásokat meg úgy összességében mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!