Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények magyar lány és roma pasi párkapcsolatról?
Hogy cigány valaki, az még önmagában nem gond. De ez egy maffiózó, és akár magyar, akár cigány, a csaj elég nagy sz#rba léphet. Nagyon kicsi az esély arra, hogy a lánynak rendes élete lesz és jól fogja magát érezni.
Van némi rálátásom a büntetőügyekre, amit itt fenn írtak, reális. Emberkereskedelem, kitartottság, ezek működő, nem ritka jelenségek.
Ha a lánynak ez kell...ez ő baja lesz. Nem tudok mit mondani erre. Ha lebeszéled, te leszel sz#rnak kihozva, mert tönkretettél egy "kapcsolatot", beleszóltál mások dolgába. Ha meg nem, akkor esetleg zavarni fog, hogy hagytad, hogy a barátnődból esetleg egy drogos prosti lett.
Tudja is ,h a pasinak van mellette mas noje es meg vele van akkor ott valami a fejben nagyon nincs rendbe. Szerintem mond el az oszinte velemenyedet. Bar nem hiszem, h ez oszt vagy szoroz a vegeredmenyen. Szerelmes, s kell ido amig ra ,h a roma pasi nem eri meg.
Amugy azokban a roma csaladokban ahol sok penz van ritkabb az eroszak.
Engem sem a pasi származása aggasztana, hanem az illegális üzletek és az, hogy másik nője is van.
A barátnőd nem sokra tarthatja magát, hogy eltűri azt,hogy nem ő az egyetlen...
Egyébként hány éves a barátnőd?
Szerintem meg a barátnőd -- és előre is elnézést kérek -- csak egy a sok pénzéhes kis repedtsarkú között, akinek nem gond, ha a pasija bűnöző, nem gond, ha szégyell vele az utcán végigmenni, nem gond, ha csalja, csak pénzelje.
Ezt mifelénk ku.rvának hívják.
Felétek meg párkapcsolatnak?! NA ne már!
28 éves.
Kérdezz rá, hogy mikor és kivel szeretne családot alapítani?! Egy olyan pasival, akit szégyell a családja előtt? Vagy elpazarol rá pár évet az életéből, és majd 30-35 évesen rohangál mint a fejetlen csirke, mert húúú, neki már gyerek kell.
Mi van, ha sikerül teherbe esnie?!
Ennyi idősen lehetne annyi esze magától is, hogy nem megy bele olyan kapcsolatba, aminek nincs jövője. Ketyeg a biológiai óra...két év múlva 30+, és pl. már idős szülő nőnek számít majd a nőgyógyászaton.
Elvakította a pénz. Nem a szerelem, mert a szerelmét sehol és senki előtt nem szégyelli az ember. Nemhogy a családja előtt is.
15:31-nek van igaza.
Semmi jó véleményt nem tudok mondani erről. A kátrányos helyzetűek az emberi faj söpredékei, de ezen túlmenően nemtitkoltan bűnözik is, ugye, kokeróknak mindent szabad, nekik csak jogaik vannak itt. Értsd: nekik szabad prostizni, és embert ölni is. Ha a csaj már több pénzt visz el, amennyit hoz, egyszerűen fogják és megölik.
"Hogy cigány valaki, az még önmagában nem gond."
Ezt én írtam. Ez nem jelenti azt, hogy toleráns vagyok, törvényessé tenném a halálbüntetést és a kényszermunka táborokat. Mindenkitől megvonnék mindenféle segélyt, a felszabaduló kiadásoknak megfelelően csökkenteném az adókat is, stb.
DE mindezt függetlenül attól tenném, hogy kinek milyen a származása.
És származástól függetlenül mindenkinek lehetővé tenném, hogy kemény munkával, de kizárólag kemény munkával feljebb kapaszkodjon. És ha bárki bármit elért, könnyedén elveszíthesse, ha rászolgál.
A munkámnak mellesleg büntetőügyekhez is van köze, szóval látom én is az "arányokat", látom, hogy kik és mit csinálnak. Persze, hogy megteszik, mert megtehetik, nincsenek megfélemlítve, politikai okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!