Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki a hűség mintapéldánya, aki elképzelhetetlennek tartja, hogy vele is megtörténjen az alábbi?
Aki még sosem lett szerelmes valaki másba a partnere mellett?
Mindaddig én is ilyennek gondoltam magam, amíg a boldognak hitt házasságomba be nem lépett egy harmadik. Olyan érzéseket ébresztett bennem, amiket már régen elfelejtettem. Nem történt közöttünk semmi sem, mert harcolok az érzés ellen, de nem tudom meddig bírom így! Ilyenkor mindenki azonnal azt tanácsolja: váljatok el! De komolyan ez az egyetlen kiút? Felrúgni mindent, ami addig szép és jó volt, nem törődve a kárral, amit okozunk (gyerek, anyagi vonzata a válásnak, stb...) tényleg ez az egyetlen megoldás, ha ilyen helyzetbe kerül az ember? És nézzetek magatokba, ha megtörténne veletek ez, (nem egy szimpla kapcsolatban, hanem ahol már komoly anyagi kötődés és gyerek is van!) akkor is a válást tanácsolnátok? Egyáltalán van innen visszaút?
Ismétlem, nem történt semmi sem, az illető még csak azt sem tudja, hogy így érzek iránta. Egyszerűen nem tudok az érzéseim ellen tenni, igen, lehet ösztönlény vagyok, de uralkodni tudok a vágyaimon, hiszen még csak nem is utaltam rá a harmadik félnek.
Tudjátok, amikor hozzámentem a férjemhez, természetesen én sem úgy hittem, hogy ez meg fog történni. Sosem fordult elő velem, egy kapcsolatomban sem, hogy valaki megérintett érzelmileg. Menekülni nem tudtam, mert hirtelen jött az érzés, az illetővel pedig nap mint nap kell találkoznom, szóval ezért történhetett meg ez. És hiába akartam én korlátok közé szorítani magam és az eszemre hallgatni, ha a szívem mást mond.
Nem, nem mindenki... csak nem mindenki vallja be...
Tudom, miért érzel... én anno a házasságomat tettem rendbe, és ma sem tudom, jól döntöttem-e, de az általad említettek miatt ezt tartottam fontosabbnak. Holott engem is megkavartak az érzések.
Mert mi is a szerelem? Egy bonyolult biokémiai folyamat...
Ha feladsz mindent, bármi lehet... lehet, boldog leszel a harmadikkal, de lehet, jön egy újabb szerelem.
Azt hogy hogyan dönts, senki nem mondhatja meg neked. Magadnak kell mérlegelned.
De nem vagy egyedül... itt egy kérdés, a válaszok közt van pár tőlem is ( pl. első hozzászólás), mindenképpen érdemes az egészet végigolvasni...
Egy férfi gyötrődése miatt hasonlók miatt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
A 6-os vagyok...
Amit belinkeltem: 1,3,6,16,17,24... ezek az én válaszaim. Minden bennük van, amit gondolok, és érzek...
Borítékolva van? Tehát előbb-utóbb mindenképp lesz megcsalás. Honnan a francból veszel ilyen baromságokat... az eszem megáll! Akkor minek házasodik össze bárki is, ha előre tudhatja, hogy úgyis lesz megcsalás...?? És miért nem lehet tenni ellene. Nyilván a szerelem nem tart örökké, de ha két ember annyira lusta, hogy nem tesz azért, hogy időről-időre fellobbantsák, akkor megérdemlik!
Igen, fiatal vagyok, ettől függetlenül tudom, hogy velem ilyen NEM FORDULHAT ELŐ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!