Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből tudhatom hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatom hogy a barátom szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy nagyon szeretem, de benne van a rosszaság, és le szeretném tesztelni hogy bízhatok e benne 100%-ig. Nem tudom hogyan csináljam. Gondoltam arra, hogy megkérek egy bnőmet hogy kezdjen ki vele, kíváncsi lennék hogy mit reagálna rá

2012. szept. 19. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem jó, ha tesztelgeted, vagy nyomozol utána. Inkább csak erőltesd meg magad és bízz meg benne. Ne nézd annyira hülyének, hogy feltételezd, hogy egy olyan lánnyal van, akit nem szeret. Tudod, a kapcsolatban fontos a másik tisztelete és a bizalom, ehhez tartsd magad.

De ha tönkre akarod tenni a kapcsolatotokat, akkor hajrá, hisztizz, féltékenykedj, tilts meg neki bizonyos dolgokat, vagy hogy bizonyos emberekkel találkozzon, küldd rá a barátnődet (akkor még majd a barátnőddel is összeveszel), nézegesd a telefonját, emailjeit, facebookját és még hisztizz is miatta. Ha ezeket megcsinálod, külön-külön, vagy együtt, akkor garantáltan megszabadulsz tőle 1-2 hónap alatt. Ha ezt akarod...

2012. szept. 19. 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülyeség lenne, csak volt már velem ilyen hogy vakon megbíztam benne és hülyére vett. Tudom hogy Ő másik ember nagyon szeretem és bele őrülnék ha csajozna mellettem.
2012. szept. 19. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Megméred a szerotoninszintet az agyában. Áhhhhh...
2012. szept. 19. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Na látod, ő egy másik ember, a féltékenykedés pedig megmézgezi a kapcsolatot. Az nem mentség, hogy már volt, aki átvert, mindenkivel megesik, de ne te provokáld ki! Próbálj meg feljődést mutatni és ebben a kapcsolatban legyél magabiztos, olyan nő, aki tudja, hogy van mindenben elég jó ahhoz, hogy a barátja ne máshol keresse a boldogságot! Szóval ha bizonytalan vagy, akkor magadat fejleszd, és nem a külsőre érte, hanem legyél jó fej, valódi társa a barátodnak, olyan, akinek bármit elmondhat és tudja, hogy nem lesz hiszti belőle, meg nyavajgás, olyan akivel szívesen van (és magától, nem azért mert kihisztized, hogy de te folyton a haverjaiddal vagy legyél már egy kicsit velem is...)
2012. szept. 19. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha többször is mondta már, hogy mennyire szeret, akkor tuti szerelmes beléd. De ha nem mondja, és úgy érzed, hogy nem, vezesd rá bizonyos kérdésekkel.
2012. szept. 19. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!