Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18 éves srác vagyok, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves srác vagyok, és nem tudom, mihez kezdjek, mi a véleményetek? (gimis szerelmi történet, nagyon-nagyon hosszú leírással, kérlek, csak akkor kattints, ha van türelmed elolvasni! )

Figyelt kérdés
Pesti gimnáziumba járok, egy "jó nevű" iskolába, most kezdem majd az utolsó, 12. évfolyamot. Van egy lány osztálytársam, akivel a szerelmi történetünk már 9. óta húzódik. Egy nagyon kedves, szép, mindenkihez jó lányról van szó, akit már az elejétől fogva szimpatikusnak találtam, bele is szerettem. Én is tetszettem neki, így második félév közepén már össze is jöttünk. Majd jött a nyár, és nem tudtam vele beszélni, hiába kerestem minden nap telefonon, sosem vette föl. Elkezdődött a 10., és pár nap után szakított is velem, mondván, hogy nagyon kedves srác vagyok, de nem szerelmes belém. A 10. úgy telt, hogy végig rá vágyakoztam, és szenvedtem, hogy nincs velem. Aztán- mások biztatására- 10. utáni nyár elején úgy döntöttem, a magam kezébe veszem a sorsom, és megpróbálom újra meghódítani. Sikerült. Mint kiderült, hamar megbánta a döntését, hogy szakított velem, és ő is nagyon szeret engem. A 11. osztályt együtt, boldogan kezdtük. Teltek a hónapok, és nagyon jól megvoltunk, de kétségek kezdtek gyötörni. "Normális, hogy 17 évesen egy életre elkötelezem magam? Nem kéne más lányokkal is ismerkedni?" De közben szerettem ezt a lányt, és nem merült fel bennem komolyabban, hogy fejezzük be a kapcsolatot. Azonban a tavasz során, amikor részt vettem egy barátom által szervezett bulin, ittasan (ami persze nem mentség) elkövettem egy hibát: megcsókoltam egy másik lányt (akit előtte nem is ismertem, és azóta sem hallottam felőle, nem is érdekel). Ezután iszonyú bűntudat gyötört. Nem mondtam el semmit a barátnőmnek, mert nem akartam, hogy szakítson, mert szerettem. Az iskolai gondok, az előrehozott érettségi pedig el is terelte a gondolataimat erről. A nyáron azonban, amikor ő nyaralni volt, én pedig itthon, egyedül a gondolataimmal, a kételyek felerősödtek. Nem kéne ennyi idősen inkább függetlenül, szabadon ismerkednem? Ha tényleg szeretem ezt a lányt, miért csókoltam meg egy másikat? Ugyanakkor ott van a másik oldal is. Ha valaha elképzeltem, hogy milyen lesz az én feleségem, akitől gyerekeim lesznek, pont ilyennek képzeltem, amilyen ez a lány. Szeretek vele beszélgeti, mindig egy hullámhosszon vagyunk, szeretek róla gondoskodni, amit ő is megtesz velem. A kételyek és a megcsalás miatti bűntudat azonban oda vezetett, hogy már nem tudtam magam jól érezni, így úgy döntöttem, mindent bevallok, és szakítottunk. Most, pár nappal sulikezdés előtt. Neki szörnyű volt, sírt, azt mondta, ő szeret engem. Én sem tudok aludni azóta. Hihetetlenül fáj, hogy fájdalmat okoztam neki, hatalmas bűntudatom van, mert miattam szenved.. Azóta nem tudom, jól döntöttem-e? Néha úgy érzem igen, máskor hiányzik az ölelése, és futnék vissza hozzá, hogy visszakönyörögjem magam. Nem tudom, mit érzek most iránta, szeretem-e, vagy sem, fogalmam sincs, néha így érzem, néha úgy. Nem tudom, hogy mostantól már hagyni kéne-e ezt az egészet, mert "nem egymásnak vagyunk teremtve", vagy próbáljam meg újra, hátha megbocsát, és tudunk boldogok lenni? Egy dologban biztos vagyok: nem akarom, hogy a végén ő jöjjön ki rosszul ebből az egészből, hogy miattam szenvedjen, hogy miattam ne sikerüljön jól az érettségije... Mit gondoltok?

2012. szept. 1. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Menj és szerezd vissza!... ha szereted. Meg ha ő is, előbb-utóbb megbocsát.. Egy részeg csók egy buliban egy ismeretlen lánnyal... kényelmetlen, de nem a világ.

Ja és szerintem fesleges azon filóznod hogy hozzákötöd az életed stb. Azzal kell lenni akit szeretsz, addig amíg szereted, ha ez egy egész élet akkor örülj neki, nem sok ilyen szerencsés ember van. Viszont 18 évesen még korai lenne így látni a dolgokat.

Csak arra vigyázz, hogyha már nem szereted, (bármikor a jövőben) ne maradj vele csak azért mert már megszoktátok egymást vagy mert nem akarsz fájdalmat okozni. Kiheveritek mindketten, és inkább pár hét sírás, mint egy rossz kapcsolat :)

2012. szept. 1. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell tovább erőltetni ezt a kapcsolatot. Még mind a ketten borzasztóan fiatalok vagytok az elköteleződéshez. Persze fáj, hiszen mindig fáj, ha valami jó dolog elmúlik. A szerelem meg különösen nagyon fáj. De ha nem ismersz meg másokat, nem leszel másokba is szerelmes - idővel persze -, akkor egyszer csak úgy érzed majd, hogy kihagytál sok-sok fontos dolgot az életedből, amiket már nem pótolhatsz be 30 - 40 évesen... Azért is szakítotok folyton, majd békültök ki újra, mert valahol érzitek, hogy ennek nincs most itt a helye és ideje, viszont még nincs gyakorlatotok abban, hogy valahogy kiheverjétek, és utána szép emlékként gondoljatok rá... Pedig ezt is meg kell tanulni az életben...
2012. szept. 1. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat, várom a továbbiakat!:) Nem tudom, mi legyen, majd leírom, mi lett a dolog vége.
2012. szept. 1. 18:20
 4/5 anonim válasza:
Szerintem is menj hozzá vissza. Ha úgy érzed, hogy szereted, akkor maradj vele. Ne gondolkodj a kételyeken, nem számít, hogy fiatalok vagytok a szüleim is első szerelmei egymásnak és anyukám 23 volt mikor összeházasodtak. Persze nem kell ilyen hamar elkötelezned magad, ez csak egy példa (már 26 éve házasok és boldogak). Ha majd egyszer tényleg úgy érzed, hogy nem szereted akkor nem kell folytatni, de amíg szereted (és nem csak bűntudatod van hogy szomorú) addig ne foglalkozz az ilyen dolgokkal. Szóval szerintem menj vissza hozzá, de csak ha tényleg szereted. :)
2012. szept. 2. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tök jól megvagytok/voltatok akkor menj hozzá vissza, ha sikerül. Úgy vettem észre, hogy te nagyon szereted csak elég fiatal vagy és érdekel ,hogy milyen lehet mással, vagy megvan benned a vadászösztön, de hidd el nagyon nehéz normális lányt találni. Azt gondold végig ,h alkalmi 1éjszakás kapcsolatokat szeretnél-e vagy komoly kapcsolatot. Nem vesztesz semmit azzal ha kimaradnak az 1éjszakások am ,de ez a te döntésed. Ha meg valamiért ne adj Isten később szakítotok nem maradtál le semmiről.
2012. szept. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!