Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 1 éve szakítottam a barátnőmmel de néha nagyon hiányzik mit tegyek?
Mi az, hogy úgyérezted szebb lányt érdemelsz? LOL
Nehogy visszaszerezd, öld meg magad és ne add tovább ezt a felfogást egy gyereknek sem
Nagyon szemét, és gusztustalan dolog amiért elhagytad... de... az emberek változnak, és ebből biztos rájöttél te is, hogy egy utolsó mocskos dolog volt, hogy azt gondoltad szebbet érdemelsz. Lehet, hogy titkon ő is úgy gondolta, hogy jobbat, izmosabbat, okosabbat érdemel nálad, mégis szeretett, nemde?
Szerezd vissza, mondd el neki hogy szereted, és megbántál mindent, és ne ess még egyszer ilyen hibába. Sok sikert. :)
1. tapasztalatlan volt!! legalább tudod, hogy nem volt meg a fél városnak!! xd és majd beletanul, nagy ügy!!
2. nagy marha voltál, ha ezek miatt szakítottál! /elnézést a kifejezésért/ rendesen megsérthetted!!! nagy mazlis leszel, ha visszafogad!! (azt remélem nem mondtad a szemébe, hogy azért vége, mert nem elég szép!!! ezzel rendesen padlóra lehet küldeni egy lányt!!
3. ezek szerint, ha jól veszem ki beleszerettél!!! ? szépen, lassan közelíts felé, szerezd vissza a bizalmát, hódítsd és becsüld meg!!!!!!
XD pont most válaszoltam egy kérdésre, de ehhez kapcsolódik szóval bemásolom neked a választ ide, hátha rájössz mit kell tenned :)
"Nekem volt egy 2 éves kapcsolatom, azonban a srác túlságosan emlékeztetett valakire. Ezért hát dobni akartam, de ő megelőzött, de végül is nekem nagyon hiányozz és végül is kiderült, hogy ő is csak azért dobott mert félt, hogy csalódik bennem, mert hogy fiatal vagyok és forr a vérem. 1 évig szóba sem álltunk egymással, aztán jött tőle az üzi: "Szia, holnap otthon leszel?" Találkoztunk, megbántuk a szakítást, össze jöttünk újra és dúl a love. :)
Ja és csak + ötletnek ő 23 én 16 éves vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!