Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve szakítottam a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve szakítottam a barátnőmmel, de megbántam, van esélyem nála újra?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve hogy szakítottam vele, nagyon megbántottam, de megbántam a szakítást, most pedig megtudtam, hogy egy nálam idősebb, érettebb faszival van köztük valami kialakulóban. Ez nekem nagyon rosszul esik és szeretném őt visszaszerezni. A barátnője szerint megutált és nem akar találkozni velem... de szerintetek van rá esély hogy visszaszerezzem? És ha igen, hogyan?
2012. júl. 27. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:

személyesen menj át hozzá dumálni.

ne gyere elő semmivel,hogy jaj mégis te kellesz nekem,csak beszélgess vele,hogy hogy van stb.

aztán ha másnap harmadnap ráírsz vmit,akkor a válaszából,vagy a nem válaszából le tudod majd vonni a következtetést.

2012. júl. 27. 23:28
 2/8 A kérdező kommentje:
attól tartok ha oda mennék rám vágná az ajtót, de azért köszi a tippet
2012. júl. 27. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem itt már ne remélj sok mindent, ha találkozni sem akar veled... talált valakit, akivel most jól el van, nincs rád szüksége. Te dobtad ki, ez van...
2012. júl. 27. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:

ha rádvágja az ajtót,az jó,mert akkor még vannak érzelmek.

akkor csak annyit teszel,hogy kedvességeket mondasz neki és megenyhül.

az igazán ge-ci az,amikor átmész,normálisan elbeszélget veled,de jéghideg és közben mondjuk sms-ezik mással,vagyis totál közöny.

2012. júl. 27. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:

csak akkor ha változtál, előnyödre, ilyenkor csak egy zsíros meglepetés tud segíteni:)

mármint te magad legyél a meglepetés, hogy mennyit fejlődtél

2012. júl. 27. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. júl. 27. 23:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, majd megpróbálok vele valamilyen módon beszélni.

Én 20, ő 17, de ő a korához képest sokkal érettebb, van aki szerint az volt a baj hogy én túl gyerekes voltam vele...

2012. júl. 27. 23:54
 8/8 anonim válasza:
velünk hasonló történt, ismerős szitu... veletek azóta mi újság ??
2012. aug. 8. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!