Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megcsal a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

-Hat év van köztünk a leányzóval, amit persze mindig a szememre hány.

-Sok mindenkit átver úgy vettem észre és engem is csak kihasznál.

-Én nő vagy ahogy Ő is persze mindig elmondja, hogy "nem vagyok leszbikus, nekem nincsenek leszbikus hajlamaim".

Szerelmes vagyok ebbe a nőbe.

A minap elment egy luxusnyaralásra egy "haverjával" aki nem mellesleg szerelmet vallott Neki nem egyszer. Szerintetek higgyem el, hogy nincs köztük semmi? Van olyan fiú aki 400 km-t utazik, fizet mint a katonatiszt és nem keféli meg a lányt?

2012. aug. 27. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Találj inkább te is egy pasit, és nemz sok gyereket, akkor boldog is leszel, és nem kellesz ilyen hülyeségeken gondolkodni.

Lehet naív vagyok, de szerintem a másság gyógyítható.

2012. aug. 27. 07:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Nemzeni nem tudok gyereket.

Nem akarok "meggyógyulni". A nőket szerettem mindig és ez így marad. Rád se akarom erőltetni, hogy meleg légy.... .

2012. aug. 27. 08:01
 3/6 anonim válasza:
Verd be a csaj allá a csávot meg hivd ki a hóra :")
2012. aug. 27. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, te nagyon buta lehetsz sajnos. A másság nem betegség, tehát nem is lehet - és nem is kell - gyógyítani.

A kérdés sem arról szólt, hogy a kérdező nincs megelégedve a szexuális beállítottságával.

Na mindegy.

Kérdező: a lány az idősebb vagy te?

Ha azt mondja, hogy nem leszbikus, akkor vagy tényleg nem az, vagy össze van zavarodva, mindegy végül is, csak úgy elég nehéz valakivel normális kapcsolatot teremteni, hogy nem fogadja el sem saját magát, sem a párját az illető.

A kérdésedből nem az jött le, hogy amúgy jól meglennétek vagy hatalmas bizalom lenne köztetek, szóval vagy engedd, hogy átverjen és csendben tűrd, vagy pedig szakítsd meg vele a kapcsolatot és hagyd, hogy ő keressen majd fel, ha szeretne.

Jobban tönkretesz a szerelem, ha így vagy vele mintha nem vagy vele.

2012. aug. 27. 12:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad és és az a legszörnyűbb, hogy tisztába vagyok azzal, hogy roncsol lelkileg.

Ő idősebb.

Előttem még nem volt lánnyal kapcsolata és új Neki ez az egész amit megértek de közben valahogy 6-7 hónap távlatából megszokhatott volna (amíg nem voltunk "együtt" persze addig is).

Ő nem szeret engem valószínűleg és nem tudom mi tévő legyek.

2012. aug. 27. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
felejtsd el találsz jobbat
2012. aug. 28. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!