Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Táncolni nem akart, de a vállamat átkarolta, ez akkor mit jelent?

Figyelt kérdés
Voltunk egy buliban a baráti társasággal. És a barátnõm meg a srác haverjai mondták, hogy táncoljunk, mert kettõnkön kívül mindenki táncolt. Én szívesen táncoltam volna vele, de a fiú erre leült... Aztán elkezdték õt unszolni, hogy "na táncoljál már vele" meg ilyesmi, mire fél karral átölelt és nem túl kedvesen mondta, hogy "na táncolj, oké, megvolt". Én nem tudtam mit reagálni, de meglepett ez az egész. Azt hittem, hogy azért nem akar velem táncolni, mert nem jövök be úgy neki, de ha így átölelt, az is jelent valamit, vagy felejtsem el?
2012. szept. 29. 23:19
 1/9 A kérdező kommentje:
16/L
2012. szept. 29. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Sok fiú nem szeret/tud táncolni, főleg azokra a sz*rságokra, amiket manapság zenének próbálnak beállítani.
2012. szept. 29. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jössz be neki. Legalábbis eddigi tapasztalatok alapján a vállkarolgatás nem a vonzalom jele.

Utána mi történt?

2012. szept. 29. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Én tegnap voltam egy buliban.. odajött egy ismeretlen srác és átkarolt, meg ölelgetett teljesen be volt rúgva.. xdd De aranyos volt. :3 Én se tudtam sok mindent reagálni, csak néztem, aztán meg akart csókolni, én meg így őő bocsesz, de ezt már azért nem xdd

Am biztos bejössz neki ha át karolt.. Ami velem történt csak példaképp írtam le, hogy ha nem jöttem volna be neki, akkor valószínűleg nem jön oda hozzám... mondjuk szerintem akárki lehettem volna, nem érdekelte volna, annyit ivott o.o ( HA BÁRKI IS ÍRNÁ NEKEM, nem vagyok ribanc, kb 10 másodperc volt az egész, fel se tudtam fogni mi történik.. )

16/L

2012. szept. 29. 23:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Utána mi történt? Semmi. Leszámítva azt, hogy elkezdett bunkóskodni. Mondtam, hogy hozzon már inni, erre elkezdi: hozzál magadnak. Holott a többieknek hozott. Nem értettem. Utána félre vonult a fiúkkal, elkezdtek röhögni valamin, én meg leültem a lányokkal, és próbáltam figyelni a beszélgetésükre, de a fiúk felé pillantottam és láttam, hogy a fiú arra felé néz, de én meg hirtelen másfelé néztem.

Ezután bement a tömegbe és elkezdett táncolni egy idegen csajjal. Nagyon rosszul esett, úgyhogy az egyik barátnõmmel leléptem.

Ezért nem értem annyira most azt a fiút, tökéletesen bunkón viselkedett.

2012. szept. 29. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy idióta ez a fiú, báris ebből az jön le amit leírtál. :)
2012. szept. 30. 00:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző előtti vagyok!! 16/L

TUTI BEJÖSSZ NEKI! Szerintem féltékennyé akart tenni, hogy más csajjal táncolt.. Kérdezd meg tőle, hogy mi baja van és miért viselkedett olyan bunkón??

2012. okt. 1. 18:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Á, én már eskü, semmit se értek. Ma amikor a sulihoz értem, ő is ott volt. Együtt mentünk be, meg köszönt is, meg tök normális volt. Elkérte a matek házit is, de nem adtam neki oda. Erre azt hittem, megint be fog rágni, de nem. Szünetben odaült mellém és megkérte, hogy magyarázzam el a matekot, mert nem érti.

Viszont a hétvégére nem merek rákérdezni. Lehet, hogy tényleg csak haverkodni és akkor nagyon beégnék.

2012. okt. 1. 18:35
 9/9 A kérdező kommentje:
* haverkodni akar
2012. okt. 1. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!