Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az jelent valamit ha egyik osztálytársam "véletlenül" megfogja mindkét kezével a vállamat?
Figyelt kérdés
Elment mellettem és úgy fogta meg a vállamat pár másodpercre, de egyáltalán nem voltam útban. Sőt, ha útban is lettem volna akkor maximum arrébb tol vagy valami, nem megfogja a vállaimat.. Nem vagyunk túl közeli kapcsolatban.
17/L
2012. szept. 14. 14:17
1/7 Diavolino44 válasza:
Lehet csak vonatozni akart!
2/7 anonim válasza:
Az még nem, de ha a melledet, se--edet, pun-idat, na az már jelent valamit.
3/7 anonim válasza:
Miért? Szeretnéd hogy jelentsen valamit?
4/7 mmano88 válasza:
Miért kell mindenben titkos jeleket keresni?
Szerintem semmit nem jelent. Ha akar tőled valamit, azt úgyis észreveszed. :)
5/7 Egy Srác Asszem válasza:
Úr ISTEN !!!! megfogta a válladat most milesz ???
miért akarna valamit ??? Én is sokszor fogom meg az osztálytársaim vállát, csak úgy.... nincs ebbe semmi....
Az lehet hogy akar valamit, de az hogy megfogja a vállad nagyon nem bizonyíték erre, de ezt neked kell tudnod/érezned szerintem.
6/7 anonim válasza:
Miért, az arréb tolás miben lenne más??? A válladnál tessékelt kicsit odébb. ennyi. ha a lapockádat fogja meg, akkor már nem jel vagy mi? Semmmit nem jelent!
7/7 anonim válasza:
Egyértelmű a szitu. Arra készűlt hogy jól tökön rúgjon téged.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!