Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ütögeti meg a vállamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ütögeti meg a vállamat teljesen véletlenszerűen?

Figyelt kérdés
Volt már, hogy vigasztalásból egy nem épp a legjobban sikerült dolgozat után, de volt olyan is, hogy csak úgy amikor elment mellettem. Már körülbelül négyszer előfordult. Persze nem egy hét alatt. Olyan egy hónap. Miért ütöget? Nem úgy kell érteni, hogy rám vág, én meg elrepülök. Általában éppen beszélgetünk pár mondatot, és utána amikor elmegy mellettem. (:
2011. máj. 16. 18:26
 1/3 A kérdező kommentje:
15/L
2011. máj. 16. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus figyelem felhívás:D Tetszel neki:D:D:D
2011. máj. 16. 18:41
 3/3 Chuck ***** válasza:
100%

Leírták...

Kinek mi jön be érzelmek kimutatására...van aki ésszel meg"üt", vagy csikiz, bökdös(nem fuckbukon)...

2011. máj. 16. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!