Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ütögeti meg a vállamat?
Figyelt kérdés
Nagyon közeli barátok, mondhatni legjobb barátok vagyunk. Ő a fiú. Volt már olyan, hogy rossz lett a földrajz dogám, és azért ütögette meg kicsit a vállamat, de tegnap megint. Nem volt kiváltó ok úgy emlékszem, habár azt már nem tudom, hogy éppen abban a percben miről beszélgettünk. Utána egyből mondta, hogy ja bocsi. Azt tudja, hogy utálom amikor számomra unszimpatikus személyek 1-2 méternél közelebb jönnek hozzám, esetleg hozzámérnek. 15/L2011. ápr. 28. 17:51
1/7 anonim válasza:
Ilyen a barátság:) Nem fog simogatni:) bár azért nem kell ütögetni.
2/7 anonim válasza:
Még fiatalok vagytok. Ő fél, hogy kimutassa neked, hogy tetszel neki, ezért ennyire futja. Legjobb ha gyorsan megmondod neki, hogy ne próbálkozzon nálad, persze nem durván, mert akkor őt is és magadat is sok hülyeségtől kíméled meg.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarom elutasítani, mert ha tetszek is neki ami lehetséges, szerintem nem szerelmes belém. Én is vonzódok hozzá. Kezd bennem valami átalakulni, de még nagyon kezdetleges ez az egész. Kellemes ez a bizonytalan helyzet, izgalmas. Aztán kialakul. Csak ezt nem tudtam hova tenni.
2011. ápr. 28. 17:56
4/7 anonim válasza:
Na, hát ha ő is tetszik neked, vagy esetleg jól kijöttök, akkor legyél vele sokat, beszélgessetek, járjatok ide-oda. Biztos kialakul valami. Úgy írtad le, mintha zavarna téged ez az egész.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen visszaolvasva igaz. Csak annyi zavart, hogy nem tudtam mit kezdeni vele. Meg ő elég közvetlen személyiség, úgyhogy nem akarok semmit túlbonyolítani, félek az esetleges félreértett gesztusoktól, célzásoktól is. Nem, nem zavar, jólesik amikor rámnevet, hozzámér, ha egy helyiségben tartózkodunk, és az is, hogy csak egyszerűen létezik. :D
2011. ápr. 28. 18:00
6/7 anonim válasza:
Úgy látszik, hogy szerelmes vagy belé. Talán érdemes lenne kideríteni, hogy ő hogy gondolkodik az ügyben. Aztán lehet, hogy a végén egy kapcsolat is kibontakozik. Az pedig sokkal jobb ám, mint a "nagyon közeli barátság" ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Izgalmas lesz ez. Most egyenlőre viszont úgy érzem, hogy ez az állapot a tökéletes a mostani helyzethez képest. nem mondtuk ki, hogy csak barátok vagyunk, de mégis nagyon közel állunk egymáshoz. Izgalmas, ez a kedvenc részem. Aztán pedig remélhetőleg később lesz valami. (:
2011. ápr. 28. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!