Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek egyes férfiak az összeköltözéstől?
Volt párommal pár hónap után összeköltözünk, igaz annak csúnya vége lett. Mostani párommal viszont nagyon jól megvagyunk, sohasem veszekszünk, tényleg mondhatni, hogy ideális pár vagyunk, mégsem akar összeköltözni velem. Nem értem, miért. Több mint 1 éve együtt vagyunk, de már korábban is ismertük egymást, barátok voltunk. Nem vagyunk tizenévesen sem, így közel a 3. x-kez.
Elvileg ismernie kellene és tudnia, hogy ha összeköltözünk se fogom őt korlátozni, nyugodtan mehet bulizni, az anyagiak is közösek lennének (mint ahogy most is felváltva fizetünk). Szóval nem értem, mitől fél.
Szellemi munkában is nagyon el lehet fáradni. De ez nem mentség az egyoldalúságra.
Én is bosszankodhatnék azon, hogy a páromnak én udvaroltam a leghosszabb ideig. Más könnyebben ágyba vitte. De ez nem azt jelenti, hogy mást jobban szeretett vagy jobban kívánt volna. Minden kapcsolat más és más.
Valaki évekig nem akar összeköltözni egy szakítás után. De valaki pár hónap után már együtt élne az új párjával.
Az sem kizárt, hogy van B variáns is az életében, de ez itt senki sem tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!