Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félnek egyes férfiak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek egyes férfiak az összeköltözéstől?

Figyelt kérdés

Volt párommal pár hónap után összeköltözünk, igaz annak csúnya vége lett. Mostani párommal viszont nagyon jól megvagyunk, sohasem veszekszünk, tényleg mondhatni, hogy ideális pár vagyunk, mégsem akar összeköltözni velem. Nem értem, miért. Több mint 1 éve együtt vagyunk, de már korábban is ismertük egymást, barátok voltunk. Nem vagyunk tizenévesen sem, így közel a 3. x-kez.

Elvileg ismernie kellene és tudnia, hogy ha összeköltözünk se fogom őt korlátozni, nyugodtan mehet bulizni, az anyagiak is közösek lennének (mint ahogy most is felváltva fizetünk). Szóval nem értem, mitől fél.

2012. szept. 28. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdez rá. Szerintem sokkal egyszerűbb, hogy tud mitől tart.
2012. szept. 28. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert úgy érzi, hogy az alig több mint 1 év együtt járás még kevés ehhez, neki több idő kell hozzá, hogy úgy érezze, ez már egy biztos kapcsolat.
2012. szept. 28. 13:38
 3/11 Komplikato ***** válasza:
92%
Egyszer tegyél "rendet" az ő átlátható káoszában és rájössz! :D
2012. szept. 28. 13:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tőle kéne megkérdezni.
2012. szept. 28. 13:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán, mert van egy saját maga által kialakított kis életvitele, amit Te mindenképpen "feldúlnál". Hiába ígéred meg, hogy nem korlátozod, az akkor sem lesz ugyanaz. Aki sokat él egyedül, az nagyon nehezen veszi rá magát az összeköltözésre. Nálunk is ugyanez a probléma. A barátnőm már közel fél éve fáraszt az összeköltözés gondolatával és tudom, hogy nagyon is felrúgná az én életemet azzal, hogy minden nap ott lenne velem. Szeretem és nagyon szeretek vele együtt lenni, de egyenlőre soknak tartom azt, hogy minden nap vele feküdjek és keljek. Persze ezt így face to face-ba nem mondom neki, mert biztos, hogy rumlizna miatta, inkább húzom ameddig csak lehet, mert egy napon tuti, hogy összeköltözünk.
2012. szept. 28. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Beszelgessetek, probald meg trukkosen kihuzni belole h mit gondol a kozos jovotokrol es h miert is nem tudja elkepzelni h osszekoltozzetek, lehet h csak fel, h-ha minden napot 1utt toltotok es mindent megtudsz rola talan kiabrandulsz belole
2012. szept. 28. 13:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Van, akinek az együttélés többet jelent annál, hogy több időt tölt a párjával; ez egyfajta lépés a végleges felé, amit korainak érez, szeretne még randevúzni, ismerkedni veled.

Másrészt van, akinek nagyobb szüksége van a magányra, mint másoknak, az ilyen emberek nehezen engednek be valakit az életterükbe.

2012. szept. 28. 13:57
 8/11 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, korábban barátok voltunk, így tudom, hogy az előző barátnőjével 1 hónap után költözött össze, igaz a leányzó eléggé kihasználta, így hamarosan szakítottak is.

Nekem mindig azt mondja, hogy neki szabadság kell és hogy rosszul viselte az előző összeköltözés utáni szakítását.

Nekem nagyon rosszul esik, hogy ahhoz a lányhoz hasonlít, mivel abszolúte nem vagyok olyan. Ő csak kihasználta, én igyekszem mindent megtenni érte... de hiába.

Néha úgy érzem, hogy az exét jobban szerette, mint engem, pedig a lány nem szerette őt.

2012. szept. 28. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem azért mond ilyet, mert még mindig az exét szereti, hanem azért, mert szinte belé sültek a rossz emlékek és attól fél, hogy ez meg fog ismétlődni. Ez nem más lányhoz való hasonlítgatás, hanem félelem attól, hogy a rossz ismét megtörténik.

Olyat pedig ne írjál, hogy "én igyekszem mindent megtenni érte... de hiába.", mert azért mégis együtt vagytok, most azt ne mondd, hogy neked összedől a világ attól, hogy nem költöztök össze!

2012. szept. 28. 14:15
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem dől össze a világ, csak kicsit rosszul esik, hogy mással 1 hónap után összeköltözött, velem meg még most sem akar...

A másik, hogy csak akkor találkozunk, ha én megyek hozzá, merthogy ő fáradt én meg messze lakok a melóhelyétől. Ő az irodájában ül napi 8 órát, én meg fizikai munkát végzek napi 8-10 órában. Nagyon szeretem, de kezdek elfáradni. A meló mellett ez az ingázás már majd 1,5 éve felemésztette az energiáimat. Nem azért, szívesen megyek hozzá, de pihennem is kellene, ami így nem megy.

2012. szept. 28. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!