Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak! Mi a véleményetek? Miért nem futok össze normális férfivel?
Egészséges nő vagyok, diplomával, nem széttett lábbal szerzett egzisztenciával, nem vagyok elviselhetetlen, a végletekig hűséges és őszinte típus vagyok. Mások szerint csinos vagyok (modellkedtem évekig), rendesen, nőiesen öltözködöm (szoknya, magassarkú, nem farmer-póló típus vagyok), tudok főzni, a rendre és tisztaságra is igényes vagyok. Persze nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, de az alap normáknak úgy érzem meg tudok felelni.
Mégsem találkozom egyetlen normális férfivel sem az életben. Többnyire csak numerára hajtanak, szexuális tárgynak tekintenek, hazudoznak, össze-vissza kavarnak, megcsalnak visszaélnek az érzéseimmel és még hosszasan sorolhatnám. Már azt sem tudom, hogy velem, vagy a férfiakkal van a probléma, de már kissé unom ezt a szituációt. Mi a véleményetek, kedves 30-as férfiak? Én ronthatok el valamit? Mi lehet riasztó a normális férfiak számára, hogy elkerülnek és mindig ilyen s*ggfejeket fogok ki?
Raktam be múltkor több fotót is egy hasonló kérdésemhez, de valamelyik 'jószándékú' jelentette és törölték az egész kérdésem. Mivel most szeretnék válaszokat kapni (és azokat elolvasni), ezért fotókat nem mellékelek, még privátban sem küldök, nehogy megint valaki töröltesse a kérdésem.
#2: Úgy érzem nem fogtad fel a kérdésem lényegét, nem tökéletest keresnék, csak egyszerűen egy olyat aki nem alkoholista, vagy nem félrekefélő, vagy nem épp öntelt pojáca. Nagy kérések?
Annak ellenére, hogy feltételezem női válaszoló vagy, én pedig 30-as férfiakat kérdeztem, köszönöm a véleményed.
a kérdésed teljesen normális, nem értem, hogy miért törölték.
az alapválasz, hogy a mi férfiak buták, bunkók... vagyunk.+ későn érők, nem értékeljük a jót.
igazán hosszabb beszélgetésből derülne ki, hogy milyen vagy
A normális emberek aránya elenyésző a társadalom egészéhez később, hovatovább, számuk egyre csökken.
A másik, hogy a normális mint fogalom jelentéstartalma is megváltozott, de ez már nagyon elér a tárgytól, szóval nem mennék bele.
Ha meguntad a kérdést (és a válaszokat), akkor küldhetsz képet. :D
Attól is függ, hogy Neked mi a "normális"...
De ez általában szerintem szerencse dolga. Köztünk is van olyan, aki kimondottan csak laza kapcsolatra vágyik, csak szex és kész. Aki meg inkább komolyan gondolná, lehet, hogy éppen nem kerül közel hozzád, aminek talán triviális okai vannak... Pl: Dolgozik, sokat és sokáig. Az udvarláshoz pedig idő kell, elég sok. Pl: nem azokban az időpontokban fordul meg bizonyos helyeken amikor Te, leginkább az előbbi okán.
Az nagyon esélyes, hogy közülünk azok, akik napközben órákat üldögélnek egy kávézóban, vagy nézelődnek naphosszat egy plázában, inkább csak alkalmi kapcsolatot keresnek, és legtöbbször fiatal lányokat, aki meg nem érnek rá ilyenre azokkal nem találkozol...
Még lehet, hogy folytatom...
Igen, a normalitás kérdése. Mint írtam, elég bagatell dolgokra gondolok - legalábbis számomra bagatell - nem fehér lovon herceget várnék.
Természetesen belemehetünk mélyebben is a személyiségembe, állok elébe.
7.-es vagyok.
Te mennyi idős vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!