Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak! Mi a véleményetek? Miért nem futok össze normális férfivel?
Egészséges nő vagyok, diplomával, nem széttett lábbal szerzett egzisztenciával, nem vagyok elviselhetetlen, a végletekig hűséges és őszinte típus vagyok. Mások szerint csinos vagyok (modellkedtem évekig), rendesen, nőiesen öltözködöm (szoknya, magassarkú, nem farmer-póló típus vagyok), tudok főzni, a rendre és tisztaságra is igényes vagyok. Persze nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, de az alap normáknak úgy érzem meg tudok felelni.
Mégsem találkozom egyetlen normális férfivel sem az életben. Többnyire csak numerára hajtanak, szexuális tárgynak tekintenek, hazudoznak, össze-vissza kavarnak, megcsalnak visszaélnek az érzéseimmel és még hosszasan sorolhatnám. Már azt sem tudom, hogy velem, vagy a férfiakkal van a probléma, de már kissé unom ezt a szituációt. Mi a véleményetek, kedves 30-as férfiak? Én ronthatok el valamit? Mi lehet riasztó a normális férfiak számára, hogy elkerülnek és mindig ilyen s*ggfejeket fogok ki?
Raktam be múltkor több fotót is egy hasonló kérdésemhez, de valamelyik 'jószándékú' jelentette és törölték az egész kérdésem. Mivel most szeretnék válaszokat kapni (és azokat elolvasni), ezért fotókat nem mellékelek, még privátban sem küldök, nehogy megint valaki töröltesse a kérdésem.
Nem vagyok ferfi, 31 eves no vagyok, es pont abban a cipoben jarok mint te ( mondjuk en hordok farmert ).
En mar kezdtem feladni, de 2 honapja megismerkedtem valakivel, de meg nem tudom mi lesz hosszabbtavon...
Sok oka lehet, valószínűleg egyrészt te választasz rosszul. Ez a tényező szerintem szinte mindig jelen van akkor, amikor az ember sorozatban ugyanolyan típusú emberekbe/helyzetekbe fut bele. Én is majdnem mindig ugyanabba a borzalmas nőtípusba futok bele, pedig a népességben csak egész kis arányt képviselnek.
Másrészt azért nem vagy már tini, a szoros párkapcsolatra, családra stb. törekvő, korban hozzád illő férfiak java része már elkelt, tehát a maradékban szükségszerűen sokkal alacsonyabb a komoly kapcsolatban gondolkodók aránya.
Foglaljuk össze: sikeres, csinos, az életben jól boldoguló, önérzetes nő vagy. Neked (pasiszemmel) nincs szükséged férfira. Nincs olyan, amit hozzá tudna egy pasi tenni az életedhez, amitől fontos lenne a számodra, amitől felnéznél rá, és ő férfinak érezhetné magát melletted. /Kivéve persze, ha sikítva élvezel el alatta./ A jóéjt puszitól/SMS-től, a figyelmes hallgatástól, amikor elmeséled a napod, vagy a bókoktól, bátorító ölelésektől, amire egy férfitól vágynál pedig mi sajnos kevéssé érezzük magunkat férfinek.
Azt pedig te sem gondolod komolyan, hogy pusztán annyit vársz egy férfitől, hogy se kocsmázni, se csajozni ne járjon mellőled.
30-on felüli férfi vagyok. Így amit írsz magadról nem látok benned rosszat ez alapján.
Sajnos ez lehet, h sok férfi csak szexet akar, mást nem. erre tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!