Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ragadnak rám a férfiak?

Figyelt kérdés
Nem is jelentene akkora problémát, ha csak haverkodni akarna, nem pedig (esetlegesen) megdugni. Na de kérem, én is FÉRFI vagyok. 1-1 hozzászólás alapján, ha nem írom oda a nemem, kapom az ajánlattevő privátokat. 'szameg, ennyire nőiesen fogalmaznék?! Tökön szúrom magam... Más is szokott így járni?

2012. szept. 27. 22:57
 1/10 A kérdező kommentje:
*miért
2012. szept. 27. 22:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát itt sokan dugni akarnak (ez az ország dugóhiányos), én is kaptam néhány levelet már.
2012. szept. 27. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Érdekes,én még nem jártam így! :)

Lehet kicsit nőies a gondolkodésod,de nincs evvel semmi baj szerintem! :)

2012. szept. 27. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy melegnek irtam a kérdése alá, hát nem zavartatta magát és rámírt hogy nem e ismerkednék vele. Mondom én férfi vagyok, azt irta "tudom".
2012. szept. 27. 23:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Én mindennap kapok privátot, nem is egyett.

Jellemzően feministák vagy női érdekvédő egyesületektől kapom, hogy ki fognak nyírni, dugásról szó sincs.

Nem értem mi bajuk velem:P

2012. szept. 27. 23:05
 6/10 anonim ***** válasza:
El kell küldeni őket a halál f...... :D
2012. szept. 27. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Kívánlak, menjünk egy csendes helyre :) Viccet félretéve, lehet úgy írni, fogalmazni, hogy nem ismeri fel az azonos nem, hogy neked is lóg valami. :) Én ennek kivédésére finom célzást teszek rá, hogy nem nő vagyok. Ne aggódj, te is vigyél bele olyat, amivel egyértelmű egy férfi számára, hogy te is az vagy. Aki meg rád ír így is, az meg egy bu*i. Téma lezárva. :)
2012. szept. 27. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer jártam így. Aztán megnéztem a kérdést, amit feltettem és ha elég kiéhezett az ember valóban félreérthette.
2012. szept. 27. 23:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Megint kaptam egyet. Gyerekek, szép estém lesz... :D
2012. szept. 27. 23:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Ilyenek ezek...

Hagyd magad, előbb szabadulsz xD

2012. szept. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!