Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti, hogyan dolgoztátok fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolino44 kérdése:

Ti, hogyan dolgoztátok fel azt, h az Ex már tovább lépett?

Figyelt kérdés
8 hónap telt el a szakítás után, de még mindig szeretem. s mivel külföldön élek így nem olyan egyszerű azt, mondani hogy én is csajozzak be, mert nem jön össze semmi, az Exemnek már van új pasija :(
2012. szept. 27. 21:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi édes vagy kedves utolsó!
2012. szept. 27. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon nehezen... bár legutóbbi exnek úgy tudom nincs másik nője, de maga a tény, hogy én szenvedek, mert szakított velem, ő meg éli világát,és le se szar, eléggé fájt.

Szenvedtem nagyon, végigmentem a kapcsolat elgyászolásának szakaszain... 4 hónapja szakítottunk és most érzem, hogy talpra álltam. Néha most is piszkálgat a tudat, hogy még mindig nem veszi észre mit veszített, de ilyenkor elterelem a gondolatot azzal, hogy ez az ő baja lesz.

Nekem sokat segített ilyen témájú előadások hallgatása youtubeon, vagy olvasás ilyen témában. Müller Péter, Popper Péter stb... Az is segített, hogy így tudtam, nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel és mások se haltak bele. Én meg aztán főleg nem fogok!

Sokáig éreztem, hogy szeretem még, minden hibája és a szakításának fájdalmas ténye ellenére...De ismételgettem magamban, hogy iszonyú bunkón bánt el velem, meg sem érdemelte az őszinte szerelmemet és az időt az életemből. Jól esett, hogy mások dicsértek, hogy milyen ritka a magamfajta lány, és ez adta az erőt, hogy majd találok jobbat.

Ha úgy érzed segítene, ha beszélhetnél erről valakivel aki volt már ilyen helyzetben, nyugodtan írj privit! :)

Kitartást és erőt kívánok neked!

22/L

2012. szept. 27. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy nem könnyű, de azért külföldön is lehet találni olyan programokat, ami helyrebillenti egy kicsit az ember lelki világát. Lehet sportolni, edzeni, úszni, futni, teniszezni, vagy bármit csinálni, új alakokat is megismerhetsz így és le is kötöd magad, nem agyalsz az exeden.

Egyébként, ha megengedsz egy megjegyzést, ahol egy párnál egyáltalán csak szóba kerül a szakítás pénz, vagyis anyagi dolgok miatt, ott nincs szerelem!! Valahol nekem is fontos a pénz persze, nem azért tanultam évekig, hogy utána ne kapjak érte semmit. A párom ilyen szempontból nincs olyan jó helyzetben és nőként sokszor én segítem ki őt, de nem érdekel! Én hiszek abban, hogy egyszer eljön a mi időnk is és minden szebb lesz...

Én azt mondom neked, hogy egy percig se bánkódj egy ilyen nő után!

2012. szept. 28. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!