Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti, hogyan dolgoztátok fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolino44 kérdése:

Ti, hogyan dolgoztátok fel azt, h az Ex már tovább lépett?

Figyelt kérdés
8 hónap telt el a szakítás után, de még mindig szeretem. s mivel külföldön élek így nem olyan egyszerű azt, mondani hogy én is csajozzak be, mert nem jön össze semmi, az Exemnek már van új pasija :(
2012. szept. 27. 21:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát próbálj nem arra koncentrálni hanem másra melóra,sulira,barátok,stb..;)
2012. szept. 27. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Függsz a csajtól tesó. Ő határozott meg téged, és ez a csaj meg lelépett.

Nem szabad függeni a csajtól, mert onnantól azt csinál veled amit akar.

2012. szept. 27. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
sajnos erre csak azt tudom válaszolni, h majd az idő megoldja. mert más nekem nem használt... hiába koncentráltam pl. napközben másra, de este, ha egyedül voltam, mindig rá gondoltam, és az szar volt. szóval csak az idő tud segíteni :( de sztem olyan nincs, h egyszer teljesen elmúlik, hiába van most 4 éves kapcsolatom, ha eszembe jut az ex, még mindig képes vagyok szomorkodni rajta :(
2012. szept. 27. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyszer egy exem egy másik nőért hagyott el. Na az pokoli volt. Egyrészt a megalázottság érzése és az, hogy egy nulla vagyok, mivel jobb az a csaj mint én... Másrészt meg az az érzés, hogy ők imádják egymást, nyalják falják a másikat én meg itt maradtam egyedül mint a kisujjam. Nem irigyellek, de a te helyzeted azért kicsit más! Igyekezz ne erre gondolni, esetleg minden kapcsolatot megszakítani vele, ha lenne.
2012. szept. 27. 21:46
 5/13 A kérdező kommentje:

5 évig voltunk együtt, s nem azért szakítottunk mert már nem szerettük egymást, csak neki fontosabb volt a pénz.

Alig van itt egy-két barátom, azok is csak felszínes party-arcok, munkám dögunalom azzal kész csoda lenne, ha le tudnám foglalni magam.

S tudom, h függök tőle erről szól a szerelem..

2012. szept. 27. 21:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Minden kapcsolatot megszakítottam, véletlenül tudtam meg ezt is...
2012. szept. 27. 21:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Sehogy, nem is fogom soha. A részem, valahol mindig szeretni fogom. Úgy szeretném gondolni, hogy ha így alakult akkor így volt a legjobb, ha később kell, hogy legyen közünk egymáshoz lesz is, nem meg mással. Most vagy egy barátság extrákkal kapcsolatot szeretnék vagy megtalálni azt akit legalább úgy szeretnék ahogy őt és persze viszonozná is.

21/N

2012. szept. 27. 21:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én nem ilyen típus vagyok, nekem nem működne a barátság extrákkal, a szex része fog a legkevésbbé hiányozni
2012. szept. 27. 22:03
 9/13 anonim ***** válasza:

hiányzik a kapcsolat is maga neked szerintem

nehezebb is külföldön, mint otthon ilyen helyzetben

csak úgy, h elfoglalod magad

ha nem jó a munka, keress más munkát, vagy hobbit, h ne egész nap ezen gondolkozz

2012. szept. 27. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:
nagyon aranyos pasi lehetsz, buta volt ez a lány... :)
2012. szept. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!