Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátnőtök bejelentené, hogy nem bírja tovább a csóróságot és pénzért fog szexpartnereket fogadni ezután?

Figyelt kérdés
Ha akarok maradhatunk együtt, rám bízza a döntést! Én viszont nagyon nem szeretném elveszíteni! Talán még így sem!
2012. szept. 24. 19:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

a csóróság mit jelent, nem bírja megvenni a legtutibb ruhákat a plázában? mert elég sokan vagyunk még így ezzel

csak akkor érthető, ha éhezik

mazochista vagy?

2012. szept. 24. 19:18
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

levágnék egy pofont.

Több munkát vállalnék,és neki is segítenék keresni egy jó állást.

De minden esetre szíven ütne.nagyon is.ha ezt akarja csinálni ki is raknám

2012. szept. 24. 19:18
 3/23 TOMAtm ***** válasza:
100%
Azt h takarodj a pitsába akkor te k*rva.
2012. szept. 24. 19:19
 4/23 anonim ***** válasza:

Akkor egy láma vagy! Lehet meg is érdemelnéd, ha vele maradnál ;)

Max, ha kiteszed a sarokra, hogy oké babám k.rvulni akarsz? Hajrá. A lóvét meg beszednéd tőle... na így ok a dolog, különben...

2012. szept. 24. 19:19
 5/23 A kérdező kommentje:
Meghalt az apukája és nincs aki fizesse a lakáskölcsönt. Ő 60-70 ezret keres kb. én is annyit, pedig néha még szombaton is dolgozunk.
2012. szept. 24. 19:20
 6/23 anonim ***** válasza:

Mit tennék? Búcsút mondanék neki mivel nem vagyok ekkora balek hogy szó nélkül tűrjem hogy a barátnőm idegen hapsikkal kefélget ráadásul pénzért. Nem tollas a hátam, csóróság ide vagy oda.

Neked is legyen már büszkeséged és lépj ki ebből. A csajnak többet ér a pénz mint a kapcsolatotok (neki mindegy hogy ott maradsz e vagy se, de k.rválkodni mindenképpen akar).

2012. szept. 24. 19:21
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha szereted maradj mellet és vigyázz rá. Qvából lesz a legjobb feleség
2012. szept. 24. 19:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

sokan élnek ennyiből

másoknak áramuk sincs, mert kikapcsolták, stb. még sem ezt az utat választják

2012. szept. 24. 19:23
 9/23 anonim ***** válasza:
én szerinted miből élek? 800 ezerből? hát nem kisfiam, adnék én neki szexpartnert
2012. szept. 24. 19:25
 10/23 A kérdező kommentje:

Van benne valami, de nem egészen, mert ha nem szerez +ban havi 60 ezer forintot, akkor valszeg elárverezik a házat.

Szeretnék büszke lenni és otthagyni, de nagyon fájna!Nem olyan egyszerű ez!

2012. szept. 24. 19:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!