Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátnőtök bejelentené, hogy nem bírja tovább a csóróságot és pénzért fog szexpartnereket fogadni ezután?

Figyelt kérdés
Ha akarok maradhatunk együtt, rám bízza a döntést! Én viszont nagyon nem szeretném elveszíteni! Talán még így sem!
2012. szept. 24. 19:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én futtatnám amíg csak lehet,közbe meg keresnék egy rendes nőt.
2012. szept. 24. 19:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Keres jobb munkát v. dobd ki ha mindenképp ezt a könnyű útat válassza hogy pénzért keféljen.
2012. szept. 24. 19:26
 13/23 A kérdező kommentje:
Mi nem lakunk együtt. Én anyámmal lakom, külön háztartásban és Ők nem igen jönnek ki egymással!
2012. szept. 24. 19:27
 14/23 anonim ***** válasza:

De még is hány éves?mennyit keresel?nem lehetne albérletbe költözni?

azért ez elég elkeserítő....

2012. szept. 24. 19:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Elhajtanám mint a fingszagot :DDDDD.ÉS barátom ha van egy csöpp eszed te is ezt teszed vagy pedig: 70% a tied 30% az övé Strici leszel apukááám :DDDD
2012. szept. 24. 19:33
 16/23 A kérdező kommentje:
Lehetne albérletbe költözni, de neki is van anyja és nekem is. Vigyük őket is magunkkal?Adjuk el a két házat? És ha mégsem lenne jó a kapcsolatunk, akkor mi lesz? De a ház nem is az én nevemen van, sőt a másik sincs az ő nevén még.
2012. szept. 24. 19:41
 17/23 anonim ***** válasza:

"Szeretnék büszke lenni és otthagyni, de nagyon fájna!Nem olyan egyszerű ez!"

És akkor mi van ha nem olyan egyszerű?? Az életben kevés dolog egyszerű! Néha meg kell szenvedni azért hogy a saját erkölcsi tartásunk megmaradjon! Hogy továbbra is tiszta lelkiismerettel tudjunk tükörbe nézni!

Szerinted ez nem éri meg a hercehurcát?? Akkor maradj a csajjal de tudd meg hogy te se leszel akkor különb nála! Ő testileg prostituálódik te meg lelkileg! A zsák meg a foltja!

2012. szept. 24. 19:44
 18/23 anonim ***** válasza:

Van anyja háza.Akkor mi a fenére sír a szája?vágd szájon azonnal és mond meg neki,hogy ezt sürgősen felejtse el.

Küzdeni kell,nem siránkozni!Szerinted mások rögtön ku*vának állnak hogyha megszorulnak?Hát nem! nélkülöznek,és átvészelik.

Különben is hová menne?pénzért?az anyja mit szólna hozzá?szégyen a csaj

2012. szept. 24. 19:47
 19/23 anonim ***** válasza:

nem az elárverezéssel fogják kezdeni egyébként, hanem leterhelik a fizetését, és a bank elveszi előbb belőle a magáét, és marad, ami marad...

lehet másodállást vállalni pl.

ne elég fiatalka ez a lány v álomvilágban él, h kb. te próbálod helyette megoldani az ő problémáját

amíg nem próbálta másképp megoldani, addig csak azt tudom mondani, h a lehető legegyszerűbb, legkönnyebb megoldást választotta

vagy még abban az esetben tudnám elfogadni, ha az uzsorás kis híján agyonverte, megerőszakolta, és megfenyegette, h megöli a gyerekét...

2012. szept. 24. 19:52
 20/23 TOMAtm ***** válasza:

ja még annyi h nem ám olyan virágélet az.a 45 éves román-ukrán-török kamionos aki már 10 npja úton van és lehet h előtte sem fürdött meg,egy 5ösért lesz*patja aztán megd*gja.aki k*rvázni megy nem 100% h úriember -lehet h megveri,vagy csak simán megfojtja.a másik fele meg az h mivan ha nem jön senki?kint áll a hidegben aztán se pénz se semmi.elviszik a rendőrök is egy körre,vagy lenyúlják pénzel és ha nincs neki beviszik.ott már bekerül a nyilvántartásba stb stb.

ez egy k*rva rossz ötlet.am a szülők nem dolgoznak???

sztem meg menjetek albérletbe,DE MÁSIK MEGYÉBE!!ott ahol legalább 120-150 -et kereshettek.

2012. szept. 24. 19:54
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!