Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy van barátotok? Esetleg maguktól rájöttek? Nyugodtan kifejthetitek.
"Nyugodtan kifejthetitek."
Ez igazán rendes tőled, hogy ilyen nagylelkű vagy!
én először apunak mondtam el, de persze nem 1-2 hét után, csak amikor úgy éreztem hogy komolyabb. Benne nagyon bíztam/bízok és Ő bemelegítette a témát anyunál mielőtt Neki is elmondtam volna. Akkor 17 voltam. Azóta is tart a kapcs.
N22
nekem szerencsére nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, és ők eleve szeretnek mindenről tudni (és emiatt megmarad a bizalom, így nagyobb 'szabadságom' volt mindig is), ezért általában ha kialakulóban volt valami, már arról is tudtak, persze nem meséltem el mindent, csak annyit, hogy van ez a srác, akivel találkozni fogok/találkoztam/megismertem őt stb... ha pedig összejöttünk, azt is elég hamar megtudták :) a bemutatkozás persze később került sorra; de legalább tudták, hogy akivel folyton együtt lógok, az a barátom :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!