Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyi idő után mondtátok el a szüleiteknek, hogy van pasitok?
Figyelt kérdés
És hány évesek voltatok akkor?
Kort is írjatok, köszi.
2012. júl. 31. 18:51
1/5 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan barátom, akiről a szüleim semmit sem tudtak, pedig nagyon komoly volt a dolog.
Azért nem mondtam el nekik, mert tudtam, hogy milyen reakciójuk lesz, ha megtudják. Így hallgattam.
Más barátaimat elmondtam akkor, amikor egyértelmű jeleket mutatta a srác, hogy akar tőlem valamit.
16/L
3/5 anonim válasza:
én az első 3 barátomat egyáltalán nem mertem elmondani. nem voltak nagyon komoly kapcsolatok, a leghosszabb 4 hónapig tartott. de később megbántam, hogy nem mondtam el anyukámnak, mert biztos tudott volna tanácsokat adni, így megúszhattam volna egy nagy csalódást.
4/5 anonim válasza:
(most 17 vagyok, akkor 15 voltam:))
5/5 anonim válasza:
Én soha nem mondanám el neki... Nem jó vele a kapcsolatom, és úgy vélem semmi köze hozzá. Nem mintha lenne barátom de ha lesz, akkor se. Utálok vele ilyenekről beszélni. Meg lassan már mindenről...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!