Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor mondtátok el a szüleiteknek, hogy van pasitok/csajotok?
1947-ben, az első tűzszünet alkalmával a németsvájci frontvonalon. Levélben írtam meg.
"Kedves Édesanyám!
A fronton tűzszünet van, és végre szereztem írószereket, hogy a tudtodra adhassam az örömhírt.
Miután egy ellenséges mesterlövész egy hónapja kilőtte a térdemet, megismerkedtem egy csodálatos nővel, aki ápolóként dolgozik az ispotályban. Arca fehér, akár a hó, rajta a sebhelyek mint vasútvonalak húzódnak. Fogai, akár a csillagok: sárgák és távol vannak egymástól. Kancsal szemeinek állandó kereszttűzében égek. Hónaljszőrén remegve csillognak az izzadtságnak harmatcseppjei minden egyes nyújtózkodáskor.
Édesanyám, 42 évesen úgy érzem, megtaláltam a hozzám illő nőt. Jövő héten (ha elélek addig) megkérem a kezét.
Remélem, áldásodat adod reánk.
Írjatok vissza bátran, mi megy otthon a farmon?
Remélem, jól vagytok, csókoltatlak téged is és édesapámat is.
Szeretettel: Phail, a kultúrtroll"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!